با سلام و عرض پوزش
آیا شخص مجردی که به علل روحی و جسمی مقداری حساسیت زیادی در مورد مسایل جنسی پیدا
کرده و حتی برهنه شدن در حمام هم گاهی اوقات موجب تحریک او می شود، می تواند برهنه بخوابد؟ و راحت باشد؟
آیا صرف نعوض آلت،علامت تحریک حرام است؟
برخی ها از ترس اینکه خدای ناکرده در این زمانه تأخیر سن ازدواج و کاهش سن بلوغ ٍ مبتلا به گناهان این سبکی نشوند ممکن است در برخی مسایل خیلی دقیق شوند و حساسیت های -شاید- افراطی به خرج دهند و مثلا چیزی که دیگرانی را که به پاکی او هستند و تقریبا در سن وسال و ... او هستند، تحریک نمی کند، او راتحریک می کند یا حداقل توجه او را جلب می کند.می خواستم با توجه به سوال های بالا و توضیحات ، تبیین کاملی از مسأله داشته باشیدکه آیا این مسایل حساسیت زیادی است یا خیر؟
با تشکر و عرض پوزش مجدد.

با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوي سال پرخیر و برکت برای شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
براي جواني همچون شما كه دوران بلوغ را پشت سر گذاشته است، به خاطر فعل و انفعالاتي كه در بدن‌تان رخ مي‌دهد و هورمون هايي كه در بدن‌تان ترشح مي‌گردد، افزايش تمايلات جنسي و غريزي و حساسيت هاي جنسي تا حدودي طبيعي است. اما اگر اين گونه تمايلات به خوبي كنترل نگردد و از مسير طبيعي خود خارج گردد و به انحرافات جنسي و اخلاقي بينجامد در اين صورت، ضرورت كنترل غريزي جنسي از اهميت فوق العاده اي برخوردار است تا شما را از انحرافات جنسي و آسيب هاي بيشماري كه به دنبال آن به وجود مي‌آيد، بازدارد و به مسير طبيعي خود هدايت كند.
حساسيتي كه شما به برخي امور جنسي در خودتان احساس مي‌كنيد در واقع، حكايت از افزايش تمايلات جنسي و فشار غريزه جنسي شماست و همان طور كه گفتيم اين تا حدودي به مسائل دوران بلوغ بر مي‌گردد كه البته اين مقدار بيداري غريزه جنسي، بيانگر سلامت جسمي و جنسي شماست و نشان مي‌دهد كه شما جريان بلوغ را به سلامت پشت سر گذاشته ايد و اصولاً جواناني مثل شما را براي ازدواج و تشكيل زندگي آماده مي‌گرداند.
اين گونه حسايت ها همواره به يك شكل نمي ماند بلكه، معمولاً سير نزولي پيدا مي‌كند و به تدريج از شدت آن كاسته مي‌شود و بعد از ازدواج در مسير طبيعي خود قرار مي‌گيرد. تا آن موقع بايد از خودتان مراقبت انجام دهيد و بي جهت باعث تمركز فكري و ذهني خود روي مسائل جنسي نشود تا از ناحيه غريزه جنسي تحت فشار قرار نگيريد و تحريك نشويد.
با اين اوصاف، به شما اكيداً توصيه مي‌شود كه تا مي‌توانيد غريزه و ميل جنسي خود را كنترل كنيد و از هر گونه خيالپردازي جنسي و كلاً هر چيزي كه ميل جنسي شما را برانگيخته مي‌كند و باعث نعوظ و سفت شدن آلت تناسلي‌تان مي‌شود بپرهيزيد و به هنگام برانگيختگي جنسي با ايجاد حواس پرتي، جابجايي مكاني، تغيير موقعيت، شستشوي آلت تناسلي با آب سرد از ادامه آن اجتناب كنيد و از هر گونه دست ورزي، مالش و دستمالي آلت تناسلي‌تان به شدت بپرهيزيد تا خداني ناكرده منجر به خودارضايي و خروج مني نگردد. اين را بدانيد كه صرف نعوظ آلت تناسلي به خودي خود گناه و حرام نيست، ولي اگر باعث خروج مني گردد نوعي خودارضايي به حساب مي‌آيد به همين خاطر، در اين سنين، نبايد افكار خود را مشغول كنجكاوي ناآگاهانه و انحراف آميز درباره ي مسايل جنسي نمايد، زيرا جستجوي بيش از حد در اين باره، زمينه ي وسوسه هاي شيطاني را در وجود شما فراهم مي آورد و ادامه ي تحصيل و زندگي طبيعي شما را با دشواري و سرگرداني رو به رو مي سازد و در نتيجه، استعدادهاي سرشار و نيروي شاداب جواني از دست مي رود. بنابراين بايستي برخورد شما با پديده ي جنسي، بسيار عاقلانه و همراه با احتياط باشد. از تحريك دستگاه تناسلي اجتناب كنيد. بلكه بايد از دست كاري و بازي با اعضاي تناسلي به شدت پرهيز كنيد و خود را به تحصيل و كارهاي مختلف مشغول سازيد و تا جايي كه امكان دارد، ذهن خود را به مباحث ديگر معطوف كنيد و خود را درگير آنها كنيد تا به تدريج حساسيت شما كاهش بيابد و همين طور بتوانيد تمايلات و غريزه جنسي خود را به شيوه صحيح كنترل كنيد و از انحراف آن جلوگيري به عمل آوريد. اين را بدانيد اگر روي اين مسئله بيش از اندازه تمركز كنيد خود اين، باعث حساسيت و تحريك بيشتر شما و افزايش تعداد دفعات نعوظ مي‌گردد و براي شما مشكل آفرين مي‌گردد.
اگرچه خوابيدن به صورت عريان و برهنه در هر صورت در شرع مقدس كراهت داد، ولي اگر باعث برانگيختگي جنسي‌تان گردد لازم است از اين نوع خوابيدن اجتناب كنيد.
حساسيت هايي كه شما بيش از هم سن و سالان خود به برخي امور پيدا كرده ايد نتيجه تمركز ذهني و توجه بيش از حد و به صورت افراطي به مسائل جنسي است. اگر تمركز ذهني خود را قطع كنيد و توجه خود را از امور حساسيت زا برداريد و نسبت به امور پيرامون خود به صورت كاملاً عادي برخورد كنيد به تدريج اين گونه حساسيت ها فروكش مي‌كند و از شدت آن كاسته مي‌شود.
موفق باشید.