با سلام و دعاي خير - نظر به اينكه مدتي
> است مشاهده مي شود بعضي از خانمها در
> انگشتان شصت و ديگر انگشتان حلقه مي
> اندازند و بعضي موارد هم ديده شد كه در
> مچ پا زنجير مي اندازند و بعضي موارد هم
> در بعضي از انگشتان پا زنجير كوچك و يا
> حلقهو انگشتر مي اندازند - خواهش مي كنم
> معاني و تفاسير اين زنجير انداختن ها و
> انگشتر انداختن ها را با منابع معتبر
> آدرس دار بفرستيد كه بتوانم در امر به
> معروف با مستندات لازم صحبت كنم . من ا...
> التوفيق
> منتظر ارسال جواب شما در ايميل مي باشم
> كه بتوانم استناد كنم . جانم فداي رهبر

با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوي سال پرخیر و برکت برای شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
آنچه در روايات و سخنان معصومين(ع) در باب انگشتر آمده، استحباب اصل به دست كردن انگشتر عقيق يا فيروزه يا درّ، استحباب به دست راست كردن انگشتر، و كراهت انگشتر به دست چپ كردن هنگام طهارت كردن در توالت، آمده است ولي در مورد انگشتر به انگشت پا كردن يا زنجير به مچ پا بستن و از قبيل كارها در روايات مطلبي نيامده است. همچنين آنچه در روايات درباره به دست كردن انگشتر آمده است، مربوط به انگشتر هاي معمولي است كه نگين عقيق و فيروزه و... دارد و درباره حلقه ازدواج روايت مخصوصي نقل نشده است. بنابراين حلقه ازدواج و نامزدي، انگشتر محسوب نمي شود.
براي اطلاع بيشتر به كتاب حلية المتقين مرحوم علامه مجلسي مراجعه فرماييد.(1)

پي نوشت:
1. مجلسي، محمد باقر، حليه المتقين، ص 35 تا 40.
موفق باشید.