من حدود یک سال هست که با آقای متاهلی رابطه دارم و متاسفانه الان که فهمیدم این کار اشتباه بوده و تبعاتش رو هم دیدم و اون مرد خودش هم خیلی تمایلش به من کم شده نمی تونم دل بکنم و از لحاظ روحی خیلی به هم خوردم و احتیاج به یک مشاور دارم که بتونم مفصل باهاش دردو دل کنم و ازش راهنمایی بگیرم واقعن همه زندگیم به حالت تعلیق در اومده من فوق لیسانس دارم و مجری هم هستم در بسیاری از مراسمات و در صدا و سیمای استان خودمون اما این قضیهخ خیلی من رو به هم ریخته و انگیزه من رو گرفته و به گناه های دیگری هم داره آلوده می کنه خواهش می کنم مشاوره آنلاین و یا تلفنی معرفی بفرمایید.
ممنونم

با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوي سال پرخیر و برکت برای شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

مشاوره آنلاين يا تلفني در مركز ملي پاسخگويي به سؤالات ديني وجود دارد، ولي متاسفانه گرفتن وقت مشاوره با ايشان بسيار دشوار است و با توجه به كثرت تماس گيرندگان و تعداد محدود مشاوران آنلاين يا تلفني، در بسياري موارد اين تماس ها بي پاسخ مي ماند. در هر صورت بايد دانست كه در بسياري موارد مشكلات روان شناختي بسيار عميق تر از آن هستند كه به صرف مشاوره نوشتاري يا تلفني درمان پذيرد. در اكثر موارد مشاوره غير حضوري كارآمدي لازم را ندارد و فرد براي برون رفت از مخمصه هاي عاطفي و يا درمان اختلالات و ناهنجاري هاي روحي و رواني چاره اي جز مراجعه حضوري به روان شناس باليني و روان پزشك ندارد. همان طور كه مي دانيد اين گونه وابستگي هاي عاطفي ماهيت مرضي دارند و در برخي موارد ريشه در سه اختلال عمده روانپزشكي يعني اضطراب، افسردگي و وسواس فكري دارند. اگر در خود بنگريد اضطراب تان از حد نرمال بالاتر است و همين امر باعث شده شما براي كسب آرامش به اين فرد متأهل پناه ببريد. به طوري كه جدايي از وي يا دل كردن از ايشان، مساوي با بالا رفتن اضطراب در شما است. اضطراب نقش بسزايي در تشديد تمايلات جنسي دارد و بسياري از تمايلات جنسي ناهنجار با اضطراب بالا گره خورده است. اگر اضطراب نه از طريق خوددرماني يا مشاوره نوشتاري يا تلفني بلكه از طريق روان درماني حضوري (از طريق مراجعه به روان شناس باليني) و دارودرماني (از طريق مراجعه به روانپزشك) درمان پذيرد، شما به ناگاه شاهد حذف يا تعديل بسياري از وابستگي ها و خداي ناكرده آلودگي هاي جنسي و غيرجنسي خواهيد بود.
اين گونه وابستگي ها (يا به عبارتي عشق ها) ماهيت مرضي دارند و در حقيقت عشق چيزي جز يك رفتار يا فكر وسواسي نيست. عشق مثل يك فكر وسواسي به جان مغز و ذهن شما مي افتد و شما چاره اي نداريد جز اين كه 24 ساعته به وي بينديشيد. در حقيقت شما به اين فرد متاهل نمي انديشيد بلكه به تصوير ذهني وي (آن هم به صورت وسواس گونه و مكرر) انديشه مي نماييد. مثلاً يك فرد مبتلا به وسواس شستشو، 24 ساعته ذهنش مشغول به آب كشي يك ظرف يا لباس (كه آن را نجس يا آلوده مي داند) مي باشد و تا آن را ده بار آب نكشد، ذهنش آرام نمي گيرد. اگر فرد وسواسي به صرف خوددرماني يا مشاوره غيرحضوري درمان پذيرفت، شما هم مي توانيد اميدوار به حل مشكل خود از اين طرق باشيد. افسردگي و بي معنايي در زندگي افراد باعث مي گردد آنان معشوق خود را تنها معناي زندگي خود بدانند و زندگي بدون معشوق را، زندگي بدون معنا قلمداد كنند. اين افراد هر چند شايد اعتماد به نفس بالايي داشته باشند، ولي عزت نفس پاييني دارند و حاضرند براي عشق يك آدم معمولي يا بي مقدار، خود را به آب و آتش بزنند و خود را در نزد معشوق شان تحقير نمايند. باز تاكيد مي گردد 3 و 4 جلسه روان درماني حضوري از طريق مراجعه به روان شناس باليني خانم، در كنار يك داوردرماني موقت 6 ماهه (كمتر يا بيشتر) از طريق مراجعه به روانپزشك، يگانه راه برون رفت شما از اين معضل عاطفي مي باشد.