با سلام
اسم دخترم را رها گذاشتم ولی مدتی است که از دیگران شنیدم اسم رها شیطانی است و همین باعث نارحتی من شده در سایت ها ذکر شده که از مفتایح الجنان این مطلب را خوانده اند میخواستم بدانم آیا امکان دارد یک اسم کاملا فارسی جزء اسامی عربی بیاید من اسامی دیگر فرزندان شیطان را دیده ام و کاملا عربی هستند رها اسم فارسی به معنای آزاده و وارسته است ممکنه از نظر تلفظ متفاوت باشد یا ال داشته باشد به طوری که معنای کاملا متفاوت بدهد؟ اگر در این زمینه راهنمایی بفرمایید بسیار سپاسگذارم..
با تشکر

با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوي سال پرخیر و برکت برای شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پرسشگر محترم كلمه "رها" مي تواند به صورت هاي مختلف معنا شود كه بعضي زيبا و بعضي نازيبايند مثلا: رها از هر قيد و بند، رها از بندگي خدا كه اين معناها ناپسند است.
يا به معناي رها از بردگي و بندگي غير خدا، رها از قيد و بند دنيا و شهوات(كه شما مد نظرتان بوده) كه زيبا و پسنديده اند.
در جايي نداريم كه كلمه رها يا كلمه اي عربي به اين معنا اسم شيطان باشد و ما هيچ منعي براي اين اسم نمي بينيم بخصوص كه منظور شما هم زيبا است.
به حرف هاي غير مستند كه در اينترنت هم فراوان است، توجه نكنيد.