سلام. من دختری هستم 22 ساله و مقلد آقای بهجت می باشم.
3 سال است با مردی آشنا شده ام که 15 سال از من بزرگتر است و مطلقه می باشد و البته ایشان پسر عموی مادرم هستند. 1 سال پیش پدر و مادرم به رابطه ما پی بردند و با دعوا و توهین با ازدواج ما مخالفت کردند. ولی ما به رابطه مان به طور پنهانی ادامه دادیم. ولی ما میخواهیم هرچه زودتر باهم ازدواج کنیم. راه حل ما چیست؟ آیا می توانیم قانونا و شرعا بدون اذن پدر ازدواج کنیم؟

با سلام و سپاس از ارتباط تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
لطفا سوالات فقه و احکام شرعی خود را با ذکر مرجع تقلید به سامانه پیامکی مرکز با شماره 30009640 و نشانی اینترنتی http://30009640.ir/sms/ بدون نیاز به ثبت نام ارسال نمایید و یا با شماره تلفن 09640(بدون کد) تماس بگیرید.
اما سوالات غیر شرعی در زمینه های مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همین آدرس ارسال نمایید تا پاسخگوی شما باشیم.