با سلام پسری هستم 21 ساله که حدود 2سال است دختری را دوس دارم و همچنین او.با خانواده ها در میان گذاشته ایم و هر دو خانواده از این موضوع آگاه هستندولی به دلیل وضعیت بد مالی که من دارم و هنوز دانشجو هستم خانواده ها راضی به صیغه یا عقد نمی شوند و در این مدت فقط از طریق تلفن یا گاهی همرا یکی از اعضای خانواده اش به مدت 20 تا 30 دقیقه همدیگه رو میبینیم البته قبلا قبل از اینکه خانواده ها قضیه رو بدونن رابطه مون خیلی بیشتر بود طوری که حتی بعضی مواقع دستش رو میگرفتم و مدت چند ساعت با هم بودیم.ولی الن رابطه مون فقط همون قدره که گفتم.
در مدت این دو سال هیچ وقت نشد که به دختر دیگه ای نگاه کنم یا کسی رو به لذت ببینم یا اینکه ذره ای نسبت این دختر خیانتا کنم ولی حدودا یک ماهی میشه که بی اختیار به هر دختری که در خیابان میبینم خیره میشم و از کوچکترین تماس با هر دختری نهایت لذت را میبرم.
از این وضعیت خسته شدم و حالم از خودم به هم میخوره میدونم این راه آخرش باعث میشه هم زندگی خودم و هم زندگی این دختر خراب بشه واسه همین تصمیم گرفتم با شما در میان بذارم که کمکم کنید که چیکار کنم که آدم بشم و از این سگ صفتی بیرون بیام؟البته منتقریبا چند ساله به مرض استمنا مبتلا هستم.تورو خدا هم واسه اون هم این مرض لعنتی راهنماییم کنید.البته قبلا این پرسش را فرستادم اما به دلیل خراب شدن ایمیلم جواب اونو نتونستم ببینم.
خواهش میکنم کمکم کنید

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پرسش گر گرامي اين كه شما دوست داريد پاك شويد و به گناه مبتلا نشويد بسيار ارزشمند و كمك كننده هست ولي بايد چند كار انجام دهيد كه توجه شما را به آن ها جلب مي كنيم:
اول: شما بايد هم به خاطر رابطه گناه آلود تان قبل از اطلاع خانواده ها كه منجر به گرفتن دست ايشان نيز مي شده، و هم به خاطر نگاه هايي كه جديدا خيره به نامحرم مي كنيد و از تماس با آن ها لذت مي بريد، توبه كنيد، چرا كه اين ها نيز گناه كبيره هستند. و پر كردن نگاه از حرام و خيره نگاه كردن به نا محرم عذاب دارد پـيـامـبـر خدا(ص ) فرمود: هر كه چشم خود رااز حرام پركند, خداوند در روز قيامت چشم او را از آتش پرگرداند مگر اين كه توبه كندو از عمل خود دست بردارد. (1) توبه پشيماني قلبي و تصميم بر ترك هميشگي گناه است.
دوم: بايد با اصرار و فرستادن واسطه نزد والدين خود و والدين آن دختري كه قصد ازدواج با او را داريد، آن ها را راضي كنيد كه بين شما ها عقد محرميتي خوانده شود. چرا كه تنها درمان اين مشكلات شما ازدواج و محرميت است. بسياري از افراد در دوران دانشجويي و قبل از داشتن كار مشخص عقد مي كنند و مدتي در عقد مي مانند و بعد از اتمام تحصيلات و پيدا شدن كاري مناسب تشكيل زندگي مستقل مي دهند. شما هم بايد تمام تلاش تان را بكنيد تا ازدواج كنيد.
سوم: تا قبل از ازدواج، براي اين كه تحريك نشويد و گناه بزرگ استمنا يا خود ارضايي را مرتكب نشويد بايد توصيه هاي زير را به صورت كامل پياده كنيد:
1-طرد افكار شيطاني: مشكلترين مرحلة رويارويي با انحراف جنسي، سالم سازي انديشه و پرهيز از افكار شهواني است. امام علي(ع) ميفرمايد: «"من كثر فكره في المعاصي دعته إليها؛كسي كه در باره گناه بسيار بينديشد، سرانجام به آن كشيده خواهد شد». (2)
2ـ كنترل چشم: نگاه راهبر دل و دام شيطان و بذر شهوت است. براي مهار غريزة جنسي بايد از ديدن آن چه كه ميل جنسي را تحريك ميكند خودداري كرد. امام علي(ع) ميفرمايد: «نعم صارف الشهوات غض الأبصار(3) بهترين عامل روگرداني از شهوات، فروبستن چشمها است».
3ـ عدم آميختگي زن و مرد: همنشيني زن و مرد و همسخن شدن و خلوت كردن با يكديگر زمينة لغزش را فراهم مي كند. تا قبل از ازدواج سعي كنيد با ان دختر رابطه اي بر قرار نكنيد تا تحريك نشويد.
4ـ كم خوري: يكي ديگر از راههاي كنترل غريزة جنسي، دوري از پرخوري است. از اين رو در روايات اسلامي از روزه داري به عنوان عامل تعديل غريزة جنسي ياد شده است. پيامبر اكرم(ص) مي فرمايد: « يَا مَعْشَرَ الشَّبَابِ مَنِ اسْتَطَاعَ مِنْكُمُ الْبَاهَ فَلْيَتَزَوَّجْ وَ مَنْ لَمْ يَسْتَطِعْهَا فَلْيُدْمِنِ الصَّوْمَ فَإِنَّهُ لَهُ وِجَاء. (4) اي جوانان، هر يك از شما قدرت ازدواج دارد، ازدواج كند و اگر قدرت ندارد روزه بگيرد، زيرا روزه گرفتن براي كنترل شهوت مفيد است».
البته بايد در اين امر افراط نكنيد تا به ضعف جسماني يا مرض نيانجامد.
5ـ يكي از راههاي آرام كردن طوفان غريزة جنسي در انسان، ورزش و فعاليت بدني است، زيرا ورزش مقدار فراواني از انرژيهاي بدني و فكري انسان را به خود اختصاص ميدهد و از مسايل ديگر كم مي كند.
6ـ آخرت گرايي: توجه به پاداش اخروي دربارة كساني كه دامن خود را از گناه پاك داشته اند. امام علي(ع) ميفرمايد: «كسي كه به بهشت علاقه دارد، خواهشهاي نفس و شهوات را فراموش كند». (5)
8ـ ياد مرگ: «كَانَ رَسُولُ اللَّهِ ص كَثِيراً مَا يُوصِي أَصْحَابَهُ بِذِكْرِ الْمَوْتِ فَيَقُولُ أَكْثِرُوا ذِكْرَ الْمَوْتِ فَإِنَّهُ هَادِمُ اللَّذَّاتِ حَائِلٌ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ الشَّهَوَاتِ (6)
رسول خدا(ص) اصحاب خود را دربارة مرگ بسيار سفارش ميكرد و ميفرمود: «زياد مرگ را ياد كنيد، زيرا ياد مرگ شكنندة لذات نفساني و مانع ميان تو و شهوات است».
براي كنترل غريزه خود راهكارهاي عملي زير را مورد توجه قرار دهيد:
1-اوقات فراغت خود را با انجام كارهاي هنري، فني، و. . . پر كنيد.
2-از تماشاي رفتارها و برجستگي‏هاي بدن خود و ديگران و صحنه‏هاي تحريك كننده جدا خود داري كنيد.
3-براي تمام اوقات شبانه روز خود برنامه‏اي منظم و تدوين كنيد و هيچ زماني را بدون برنامه قبلي سپري نكنيد زيرا براي آن اوقات شيطان برنامه‏ريزي مي‏كند.
4- با شركت در مجالس مذهبي، دعا، خواندن نمازهاي نافله و نافله شب پيوسته در صدد تقويت نيروي ايمان خود باشيد.
5- به آوازها و موسيقي‏هاي تحريك‏كننده و مبتذل گوش ندهيد.
6- اجتناب شديد از نشست‏هاي غفلت‏زا و معاشرت با دوستان ناباب و گوش سپردن به سخنان تحريك‏آميز
7- تلاوت قرآن. بي‏شك انس با قرآن، تلاوت، تدبر و تفكر در مضامين آن، خود شفاي هر دردي است كه به سرعت كار هر پريشاني را رو به سامان مي‏برد و زخم‏هاي پنهان را التيام مي‏دهد و همت‏ها را تا آسمان‏ها بالا مي‏برد و بشر را از فرو رفتن در عالم حيوانات را نجات مي‏بخشد.
راهنمايي بيشتر را از بخش تلفني مركز (096400) بپرسيد.
پي نوشت ها:
1. علامه مجلسى، بحار الأنوار، 110 جلد، مؤسسة الوفاء بيروت - لبنان، 1404 هجرى قمرى؛ ج 101، ص 32.
2. عبدالواحد بن محمد تميمى آمدى، غرر الحكم و درر الكلم، انتشارات دفتر تبليغات اسلامى قم، 1366 هجرى شمسى، ص186، حديث3543.
3. همان، صفحه260 حديث5559.
4. علامه مجلسى، بحار الأنوار، 110 جلد، مؤسسة الوفاء بيروت - لبنان، 1404 هجرى قمرى‏، جلد 100، صفحه 220.
5. نهج البلاغه، انتشارات دار الهجره قم، صفحه: 473، قصار 30.
6. شيخ حر عاملى، وسائل الشيعة، مؤسسه آل البيت عليهم‏السلام قم، 1409 هجرى قمرى‏، ج2، ص437.

موفق باشید.