سلام.خسته نباشید. من تقریبا یک سالی هست که خودارضایی میکردم. البته خیلی سعی میکردم قطعش کنم. اما موفق نمیشدم. بخصوص که یه مدتی با کسی آشنا شده بودم که تلفنی همدیگرو ارضا میکردیم. و اون موقع اعتیادم بهش بیشتر شد. اما همیشه مراقب پردم بودم و چیزی رو داخلش نمیکردم.
الان یه مدتی که هم رابطم با اون رو تموم کردم و هم به اشتباهاتم پی بردم شکر خدا رو این کار قوی تر شدم و بیشتر از پسش بر میام. و خیلی مدت هست که خیلی کم اینکارو میکنم یا اصلا نمیکنم.الان هم تصمیم دارم چهل روز اینکارو نکنم واقعا.
فقط اینجا یه مشکلی هست.یه چند بار چیزی داخل کردم اما احساس کردم هیچ مانعی نیست چون نه درد کشیدم و نه خونی اومد.اما وقتی انگشتمم داخل کردم احساس کردم هیچی نیست.
میترسم.نمیدونم شاید خیلی عمیق باشه.ممکنه؟ حالا اگه واقعا از بین رفته باشه من چیکار کنم؟ واسه ازدواجم مشکلی پیش میاد؟من که واقعا تا حالا رابطه ای نداشتم.
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اگر در هنگام خود ارضايي، چيزي را داخل واژن نكرده باشيد بعيد است كه پرده بكارت شما آسيب ديده باشد، لذا بيخودي و به خاطر كنجكاوي چيزي را داخل واژن نكنيد. اگر در اين مورد نگراني زيادي داريد بايد به يك خانم دكتر متخصص زنان و زايمان مراجعه كنيد، فقط از اين طريق مي توان به سلامت يا عدم سلامت پرده بكارت پي برد.
همان طور كه گفته شد بعيد است كه پرده بكارت شما آسيب ديده باشد، اما اگر تشخيص دكتر اين بود كه پرده بكارت شما آسيب ديده است باز هم با ما مكاتبه كنيد. در هر صورت نگراني بيخودي به خودتان راه ندهيد، و فقط به دكتر مراجعه كنيد.
موفق باشید.






