در آذرماه 89 سقط جنینی که کمتر از چهل روزه بود انجام دادم ازین کارم پشیمانم و توبه کرده ام. حال تصمیم به بارداری دارم. در این ماه مبارک از خدا می خواهم مرا ببخشد.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
سقط جنين حرام و از گناهان كبيره است به خصوص اگر روح در آن دميده شده باشد، گناهش مضاعف است. در صورت پشيماني و توبه حقيقي و تصميم بر ترك اين گناه براي هميشه با استغفار گناه بخشيده مي شود.
اما كسي كه مباشر در سقط بوده يعني نقش مستقيم در اسقاط جنين داشته بايد 15 مثقال طلا كه برابر با 20 دينار است ديه بپردازد. گيرنده ديه اولياي بچه يعني پدر و مادر او مي باشد. اگر پدر راضي به اين كار نبوده و مباشر در اسقاط مادر بوده بايد مادر ديه را به پدر بچه بدهد و اگر مباشر پدر بوده، ديه را بايد پدر به مادر بچه بدهد. البته مي توانند مبلغ را تخفيف دهند و يا ببخشند و يا توافق كنند همان مبلغ يا كمتر و يا بيشتر در راه خدا انفاق كنند.

موفق و موید باشید