سلام و خسته نباشید.یک نفر از اقوامم می گویند چند روز پیش در تلویزیون دیدن که آیت الله شیرازی گفتند که چون در بعضی کشور ها مثل سویدن ساعات روزه 22 ساعت است و زیاده البته الان بعد 11 روز 21 ساعت شده و واقعا سخته گرفتنش می توانند به نزدیک ترین کشور اسلامی روزه بگیرند که نزدیکترین به ما لبنان است.فرومودند ساعات روزه باید همین قدر باشه.حالا می خواستم بدونم ما که ازآیت الله سیستانی تقلید می کنیم نمی شه چیزی که آیت الله شیرازی فرمودند انجام بدیم.یا اینکه ایشان چی می فرمایید؟ممنون می شم هر چه زودتر جوابمو بدید.
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
لطفا سوالات فقه و احكام شرعي خود را با ذكر مرجع تقليد به سامانه پيامكي مركز با شماره 30009640 و نشاني اينترنتي http://30009640.ir/sms/ بدون نياز به ثبت نام ارسال نماييد و يا با شماره تلفن 09640(بدون كد) تماس بگيريد.
اما سوالات غير شرعي در زمينه هاي مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همين آدرس ارسال نماييد تا پاسخگوي شما باشيم.
موفق و موید باشید






