با سلام با توجه به اینکه نمونه های زیادی در قران وجود دارد که کلماتی با تعداد حساب شده ای در قران وجود دارد مثلا کلمه یوم 365 بار در قران امده, خواهشمندم کلماتی از این دست را هر چندتا که تا کنون کشف شده برایم بفرستید. خیلی ممنون میشم

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

با پيدايش كامپيوتر و دادن قرآن به اين وسيله و غور و كنكاش در آن با استفاده از كامپيوتر بعضي متوجه شدند كه نظم چينشي و نظم رياضي قرآن هم چه بسا معجزه باشد و محققاني در اين زمينه مطالبي مطرح كردند و مقالات و كتاب هايي نوشتند. البته چون اين استنباط ها و برداشت ها و نتايج، ابتدايي بود، در بسياري از آنها خدشه شد و خوشبختانه كار و تلاش و تحقيق در اين زمينه ادامه دارد و چه بسا در آينده به نتايج چشم روشن كن و حيرت آور عقل برسند. ولي هنوز در اين زمينه مطلب منسجم و مستند و محكمي ارائه نشده است.
اعجاز چينشي و نظم و ترتيب قران و اعجاز عددي قرآن هنوز يك ادعاي نپخته است كه بايد روي آن كار شود و زواياي ابهامش شناخته و رفع گردد و سستي فعلي اين مطلب هيچ ضرري به وجوه شناخته شده اعجاز قرآن نمي زند.
چون اين وجه اعجازي هنوز به طور كامل شناخته نشده و قابل استناد نيست، ما در پي جمع آوري موارد آن نبوده ايم.
شما در اينترنت مي توانيد ذيل عنوان "اعجاز عددي" يا "اعجاز رياضي" مواردي را ببينيد.

موفق و موید باشید