به نام خدا سوالم اینه که من روزها ی ماه مبارک رمضان که روزه هستم وابدا استمنا نمیکنم میخواسم بپرسم بعضی از شبها که خواسته یا ناخواسته استمنا میکنم گناهی داره اگه داره کفارش چیه البته بجز شبهای19-20-21-22-23-24

پاسخ:
استمنا حرام واز گناهان كبيره است در شب هاي ماه مبارك رمضان يا شبهاي ديگر فرقي نمي باشد در هر حال حرام است و كفاره اش ترك اين گناه و توبه است.
موفق و موید باشید