با سلام
من اینترنت پرسرعت دارم هر سه ماه مبلغی را واریز میکنم و به این دلیل گرفتم که از اینترنت فیلم ، موزیک ، بازی دانلود کنم آیا این از نظر شرعی اشکال داره ؟؟؟؟؟ با این اصلاً در داخل ایران قانون کپی رایت نداریم اگر داشتیم انان باید تمامی کسانی که با کامپیوتر کار میکنه نرم افزار اصل باشه که نیست !!!
لطفا به طور کامل توضیح دهید ممنون خدانگهدار.

با سلام و شادباش فرا رسيدن سال نو و تشکر از ارتباط¬تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
کپی برداری از کتاب یا نرم افزار یا آهنگ و فیلم و عکس و بازی و ... و دانلود آنها از اینترنت که مسلمانان یا کافران غیر حربی(تمام کشورها غیر از آمریکا و اسرائیل) ساخته اند بدون اجازه آنها جایز نیست و برای استفاده از آنها باید اجازه گرفت و رضایت صاحبانش را جلب کرد. (1)
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم شیرازی ، استفتائات سایت معظم له به آدرس:

http://www.makaremshirazi.org/persian/estefta/

جهت تسهیل و تسریع در امر پاسخگوئی از این پس، پرسشهای فقهی و احکام شرعی را تنها از طریق سامانه پاسخگوئی پیامکی به شماره 30009640 ، نشانی اینترنتی http://www.30009640.ir/sms و یا تلفن 09640 مطرح نمایید.