سلام من دختری 25 ساله با یه پسر 28 ساله آشنا شدم همدیگرو خیلی دوست داریم ولی بنا به مشکلاتی نمیتوانیم ازدواج کنیم و از طرفی نمیتوانیم روابط را قطع کنیم این رابط را چه میتوان کرد.آیا میتوانیم صیغه محرمیت موقت بخونیم تا مرتکب گناه هم نشویم. مرسی از شما

با توجه به ضرورت انتخاب مرجع تقليد در عمل به تكاليف شرعي و همچنين وجود اختلاف نظر مراجع عظام تقليد در برخي مسائل، لطفا پس از تعيين مرجع تقليد، سوال خود را مجددا ارسال نماييد تا مطابق نظرمرجع شما پاسخ داده شود.
پرسشگر گرامی!
جهت تسهیل و تسریع درامر پاسخگویی از این پس، برای ارسال پرسشهای فقه و احکام از سامانه پیامکی مرکز 30009640 یا پاسخگویی 09640 استفاده نمایید.