چه کار هایی همراه با همسر باید انجام داد

پرسش گر گرامی برای بچه دار شدن باید بین زن و شوهر نزدیکی صورت بگیرد و بهتر است برای آگاهی بیشتر از کتاب های زیر استفاده کنید:
1ـ ازدواج مکتب انسان‏سازی (جلد سوم)، دکتر پاک‏نژاد
2- حلیه المتقین، ص 70 - 75، علامه مجلسی
3- ازدواج و مسائل جنسی، گروهی از نویسندگان
4- بهشت خانواده، دکتر سید جواد مصطفوی
اما به طور خلاصه بدانید که این نزدیکی آدابی دارد و آداب روابط زناشویی زن و مرد دو قسم است:
الف - آداب شب زفاف که عبارت است:
1- ابتدا عروس و داماد وضو بگیرند.
2- تکبیر در شب زفاف؛ برخلاف مراسم جاهلیت - که متأسفانه عده‏ای در عصر ما به بعضی از آنها گرفتاراند و شب زفاف را به بی‏عفتی و بی‏غیرتی تبدیل می‏سازند - در اسلام محمدی(ص)، نخستین حرکت سازنده آن، با شعار «تکبیر» آغاز می‏گردد و آن، فلسفه و سرچشمه بسیار عالی تاریخی دارد.
3- خواندن دو رکعت نماز پس از گرفتن وضو، با حال خضوع و خشوع و دعای ذیل که بسیار در سرنوشت عروس و داماد مؤثر است: «اللهم ارزقنی الفتها و ودّها و رضاها بی و ارضنی بها و اجمع بیننا با حسن اجتماعٍ و انفس ائتلاف فانّک تحب الحلال و تکره الحرام؛ خدایا الفت و مودت و رضایت زن را نسبت به من و رضایت مرا نسبت به او، بر من ارزانی دار و میان ما را به بهترین وجه مجتمع نما و نیکوترین الفت را به ما عطا کن، همانا تو حلال را دوست می‏داری و حرام را زشت می‏شماری».
4- خواندن دعا و نیایش، که بعد از خواندن نماز زفاف صورت می‏گیرد.
5- دست داماد بر پیشانی عروس، پس از ورود عروس به اتاق زفاف، داماد دست خویش را در حالی که رو به قبله می‏ایستد، بر پیشانی عروس می‏گذارد و برای خود و عروس و اولاد آینده‏اش از وی، دعا می‏کند. «اللهم بامانتک اخذتها و بکلماتک استحللت فرجها، فان قضیت لی منها ولدا فاجعله مسلما سویا ولا تجعله شرک شیطان؛ خدایا این زن را به امانت از تو گرفتم و با کلمات تو او را حلال کردم، اگر از این زن فرزندی برای من مقرر فرمودی او را پربرکت و پارسا قرار ده و برای شیطان در او بهره‏ای قرار مده».
ب - آداب عمومی زناشویی: «مستحبات»
1- گرفتن وضو
2- گفتن بسم اللّه‏
3- در هنگام جماع تعجیل نکند و زن را برای آن آماده کند تا او هم کاملاً لذت ببرد.
4- جماع در شب‏های دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه یا جمعه باشد.
5- هنگام جماع با زن ملاعبه و بازی کند تا او کاملاً آماده شود.
6- جماع را وقتی انجام دهد که زن میل دارد.
7- نزدیکی بهتر است در اول شب نباشد بلکه ساعاتی بعد از خوردن شام باشد زیرا معده پر است نزدیکی موجب قولنج و فلج و رعشر و نقرس و سنگ درون و چکیدن بول و فتق و ضعف بینایی می‌شود.
امام رضا(ع) فرمود این عمل را در آخر شب انجام دهید. زیرا برای بدن صالحتر و مایه امید بیشتر و ذکاوت بیشتر برای فرزند که در آن میان ایجاد می‌کند می‌باشد. (سفینه البحار، ج 1، ص 181)
در این رابطه، موارد مکروهی نیز وجود دارد که بهتر است از آنها پرهیز گردد:
1- جماع در شب و روزی که ماه و خورشید گرفته است.
2- هنگام غروب خورشید.
3- هنگام طلوع فجر تا طلوع آفتاب.
4- شب اول ماه غیر از ماه رمضان.
5- در شب آخر ماه.
6- جماع بعد از احتلام در خواب.
7- جماع در اتاقی که بچه‏ای وجود داشته باشد.
8- نگاه کردن به فرج هنگام جماع.
9- جماع به صورت عریان.
10- جماع در زیر آسمان.
11- جماع رو به قبله و پشت به قبله.
12- هنگامی که شکم پر است.
13- جماع در جایی که کودکی باشد که به آنها نگاه کند یا سر و صدای آنها را بشنود، هر چند چیزی متوجه نشود.
14- جماع در فرصت بین اذان و اقامه نماز که مخصوص اعمال عبادی است.
15- جماع بدون وضو یا غسل.
16- جماع در شب عید قربان.
17- جماع در شب عید فطر.
در غیر این مواردی که مکروه است در سایر مواقع نزدیکی و مقاربت اشکالی ندارد.