قضیه از جایی شروع شد که من بعد سالها از طریق اس ام اس و کاملا" یهویی بعد سالها از علاقم به دختر عموم گفتم.او بسیار معتقدو مذهبیست.ما به خودمان اجازه نمی دادیم تا محرم نشدیم با تلفن صدای همدیگر را بشنویم جز در چند مورد ضروری.اما چند ماه است که ما با اس زیاد با هم ابتدا برای آشنایی و سپس برای رفع دلتنگی و دردودل کردن صحبت میکنیم.دیگر احساسات به ما اجازه نداد و ما باهم بی پرده صحبت میکنیم.من واقعا"فک نمیکردم صحبتمون با هم و گاهی بوی و یغل از طریق اس ام اس و نه فراتر گناه هست.من برای محرم شدنمان تلاش کردمو میکنماما خانواده ام راضی نمیشود فعلا" اما او و خانواده اش در جریانو موافقا".حداقل تا چند ماه دیگه خونوادم راضی به ازدواجم نمیشم اما مطمئنم به هم میرسیم.آیا صحبتهای اس ام اس ما گناه و حرامه؟آیا صحبتای ما در مورده بوس و بغل و نه فراتر حرامه؟ما میتونیم فعلا"تا ازدواجمون ثبت نشده خودمون با خوندن صیغه محرمیت این چند ماه رو محرم شیم؟اگه آره چطور صیغه کنم.خواهش میکنم به این 4سوالم پاسخ دهید.من واقعا"نمیدونم چی کار کنم.ممنون میشم راهنمائیم کنید

باسلام و تشکر از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی و مذهبی
قبل از خواندن عقد و صیغه محرمیت زن و مرد به یکدیگر نامحرم می باشد بنابراین ارتباط از طریق پیامک و یا صحبت کردن در مورد موضوعاتی از قبیل بوسیدن و بغل کردن حرام است و جایز نیست.
و فرقی نمی کند که زن و مرد تصمیم داشته باشند که بعدا با هم ازدواج کنند یا نه در هر صورت باید از این گونه کارها اجتناب کنند و قبل از ازدواج فرقی بین آن زن و دیگر زنان نامحرم نیست.
در صورتی که شرایط ازدواج و عقد دایم یا موقت فراهم باشد زن و مرد می توانند این کار را انجام بدهند هم خودشان می توانند صیغه ازدواج دایم یا موقت را بخوانند هم می توانند شخص دیگری را وکیل کنند تا او صیغه ازدواج را بخواند.
یکی از شرایط ازدواج در مورد دختران باکره این است که بنابراحتیاط واجب باید برای عقد محرمیت از پدر و یا پدر بزرگ پدری دختر اجازه گرفته شود و بدون اجازه، نمی شود عقد خواند.(1)
بنابراین شما باید تا زمانی که شرایط ازدواج فراهم شود و پدر دختر راضی شود و عقد شرعی بین شما خوانده شود، صبر کنید.
امیدواریم که در زندگی موفق باشید.
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، مسائل مورد ابتلا، م50.