با سلام و وقت بخير
در مورد خون پارگي پرده بكارت سوال داشتم؛ مي خواستم ببينم خوني كه به خاطر ازاله پرده بكارت مياد اگه ادامه داشته باشه چه حكمي داره؟ نماز رو چكار بايد بكنم؟ اگه ادامه پيدا نكنه چيكار بايد بكنم؟ و آيا در مورد تغذيه بعداز ازاله بايد ملاحضاتي داشته باشم؟

با سلام و سپاس از ارتباط­تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
1- خونی که از ازاله پرده بکارت خارج می شود زیاد نیست و ادامه پیدا نمی کند.
اگر بعد از ازاله بکارت، خون ریزی ادامه پیدا کند، در صورتی که یقین داشته باشد که به خاطر ایجاد زخم در مجری باشد، حکم خاصی ندارد، ولی اگر یقین به زخم بودن و مجری ندارد، چنانچه در ایام عادت باشد و نشانه های حیض را داشته باشد و از سه روز کمتر نباشد حیض حساب می شود و اگر نشانه های حیض را ندارد و در ایام عادت نباشد و یا کمتر از سه روز ادامه داشته باشد، استحاضه است.(1)
2- اگر بعد از ازاله بکارت خون ادامه پیدا نکند حکم خاصی ندارد.
3- برای ملاحظات تغذیه بعد از ازاله بکارت باید با پزشک مشورت کنید.
پی نوشت:
1. امام خمینی، توضیح المسائل، مسأله440 و 47 ( در مسائلی که رهبری فتوی نداشته باشد و علم به اختلاف فتوای رهبری با امام نباشد فتوای امام خمینی برای مقلدین رهبری حجت است » ( پاسخ سوالهای مورد ابتلاء از رهبری، سؤال1)