آیا از نظر اسلام اقدام به خود کشی قبل از تجاوز جنسی جایز است؟ یعنی عذاب اخروی دارد؟

اقدام به خودکشی در هر صورت حرام است، و قرار گرفتن شخص در معرض تجاوز جنسی موجب جواز خودکشی نمی گردد، (1) و در روایت صحیح السند از امام صادق (ع) آمده است: مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ مُتَعَمِّداً فَهُوَ فِي نَارِ جَهَنَّمَ خَالِداً فِيهَا.(2) هر کسی عمدا خودکشی نماید، او جاودانه در عذاب دوزخ خواهد بود.
پی نوشت:
1. سوال از دفتر آیت الله خامنه ای (شماره تلفن: 7746666-0251)
2. کلینی، الکافی، ج7، ص45.