سکونت مسیحی
سکونت مسیحی در خانه نجس است یانه

اگر پاک نیست چه باید کرد؟

دوست گرامي.
با سلام وتشكر از اعتماد و ارتباط شما با اين مركز پاسخگويي، با توجه به آماده نبودن بخش ارسال جواب، از تاخير در پاسخ سوال شما پوزش مي طلبيم و منتظر ارتباط بعدي شما هستيم.
عنوان : زندگی کردن در خانه ای که قبلا خانواده های مسیحی در آن سکونت داشتند

- اگر در نجاست یا طهارت آن منزل شک دارید باید آن را پاک حساب کنید و لازم نیست جایی از آن را آب بکشید . و زندگی کردن در آن خانه اشکالی ندارد .