نحوه ي قرار گيري اعضاي بدن براي زن ومرد درهنگاه سجده وركوع

پرسشگر گرامی با سلام و تشکر از ارتباطتان با این مرکز
در واجبات رکوع و سجده بین زن و مرد فرقی نیست و در برخی از مستحبات و مکروهات بین آن تفاوت وجود دارد مثلا بر زنان مستحب است که در رکوع دست ها را بالاتر از زانوها قرار بدهند و زانوها را خیلی به عقب ندهند (حالت خمیده گی آن ها کمتر باشد) .
مستحب است موقعی که مرد می خواهد به سجده برود اول دست ها را به زمین بگذارد؛ ولی زن اول زانوها را به زمین بگذارد.
مستحب است مردها آرنج ها و شکم را به زمین نچسبانند و بازوها را از پهلو جدا نگه دارند؛ ولی زن ها آرنج ها و شکم را بر زمین بگذارند و اعضای بدن را به یک دیگر بچسبانند و ... . (1)
پی نوشت :
1. امام خمینی، توضیح المسائل، م 1044 و م 1091. (مطابق با نظر مقام معظم رهبری).