من به یه مشکلی برخورد کردم که نمی تونم اون رو حضورا از کسی بپرسم اما این خیلی خوبه که تویه این سایت می شه مشکلات رو مطرح کرد و جواب گرفت هر چند وقت یکبار من صبح ها که از خواب بیدار می شم نیاز به استحمام و انجام غسل دارم. اما وقتی که می خوام لباس زیر خودم رو بشورم نمی دونم دقیقا چطور باید این کار رو انجام بده آخه بعد از شستن و خشک کردن اونها باز هم لکه های سفید کوچیکی رو روش می بینم که بو نمی ده، اما من رو به شک انداخته که نکنه این لکه ها باعث نجس بودن لباس من بشه اگه می شه من رو راهنمایی کنید متشکرم

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
پرسشگر گرامی، رنگ چیز های نجس که ممکن است بعد از شستن در لباس باقی بماند نجس نمی باشد؛ مثلا اگر بعد از شستن عین و جرم خون، مقداری از رنگ قرمز آن در لباس باقی بماند آن رنگ، نجس نیست و لازم نیست شسته شود. همچنین اگر انسان لباس خود را که با (منی) نجس شده است بشوید آن لباس پاک می شود، هر چند که لکه های رنگی سفیدی روی لباس باقی مانده باشد. البته چون منی حالت چسبندگی دارد باید هنگام شستن، بیش تر بمالید تا عین و جرم منی شسته شود و بر لباس نماند. و اگر به مقدار لازم شسته شد. اما بعدا رنگ یا جای آن باقی ماند، نجس نیست. (1)
پی نوشت :
1. سؤال تلفنی از دفتر آیة الله سیستانی(7836565-0251).

دیدگاه‌ها

ممنون از پاسخگویی تون.