با سلام با توجه به اینکه نزدیکی از پشت در اسلام حرام است اگر زن و شوهر یک بار این کار را انجام داده باشند در حالیکه زن بر حرام بودن آن اطلاع داشته اما مرد نه. و تحت تاثیر اصرار شوهرش قرار گرفته چه حکمی دارد؟ (مرجع تغلیدم امام خامنه ای)

نزدیکی از پشت حرام نیست؛ بلکه کراهت شدیده دارد. و احتیاط در ترک آن است؛ مخصوصا اگر زن راضی نباشد.
اما در صورتی که موجب اذیت او شود، حرام است. (1)
اگر این کار با اذیت کردن زن انجام شده باید توبه نموده و رضایتش را جلب نماید.
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، پاسخ سوال های مورد ابتلا، م 65.