با سلام آیا ارتباط جنسی بین دو پسر که با هم هم دوست هستند گناه است؟

ارتباط جنسی بین دو پسر حرام است. اگر منجر به دخول شود، لواط حساب می شود. لواط از گناهان بزرگ است. چنانچه نزد حاکم شرع ثابت شود، حکم کسی که لواط نموده و کسی که لواط داده است، اعدام به سخت ترین حالت می باشد. اگر دخول هم صورت نگیرد ،حد شرعی آن ها صد ضربه شلاق می باشد. (1)
پي نوشت:
1. امام خميني، تحرير الوسيله،ج2، ص445،حد لواط ،مسئله 1و4و6.