با سلام و خسته نباشید من تازه ازدواج کردم و به مسایل شرعی خیلی حساسم و همیشه سعی در رعایت دارم سوال من این است که وقتی با همسر خود نزدیکی می کنیم وقتی به انزال می رسیم اگه به خاطر جلوگیری از بارداری آلت را بیرون بیاوریم و با دست خود موجب انزال و تخلیه شویم آیا این عمل استمنا محسوب می شود و یا این عمل گناه هست؟و یا اگر همسرم با دست خودش موجب انزال بنده شود چه حکمی دارد؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پرسشگر گرامی با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
انزال با دست یا بدن ، استمنا و حرام است.
اگر توسط همسر یا با بدن وي باشد، حکم استمنا را ندارد و جایز است. (1)

پی نوشت:
1. آیت الله فاضل لنکرانی، احکام جوانان،م 506 و جامع المسائل، ج 1 ،س 986 .