شخصی که به اجبار و اشتباه و بدون تمایل قلبی ،زنا کرده و اکنون با تمام وجود از کار خود پشیمان است و تحت هیچ شرایطی به دنبال این کار نمیرود چگونه می تواند توبه کند تا خداوند از گناه او بگذرد؟
چگونه می توان برای شخصی که زنا کرده طلب آمرزش کرد در حالی که او دار فانی را وداع گفته است؟!!!
منتظر پاسخ ها هستیم.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
وظیفه شما این است که فوراً توبه کنید . علاوه بر تأسف و پشیمانی از آن گناه، از خداوند طلب بخشش نمایید . پس از این، سعی کنید که در مسیر خواست الهی زندگی کنید. بهتر است که غسل توبه کنید (مثل غسل های دیگر است) و دو رکعت نماز توبه بخوانید (مثل نماز صبح) و پس از آن، 70 بار "استغفرالله ربی و اتوب الیه" بگویید .سپس به سجده رفته و گریه کنید (هر چند مختصر)، و از خداوند برای زندگی آینده خود استمداد و یاری بطلبید.
در باره ایشان هم که فرد خوبی بوده، امید رحمت الهی هست .لازم نیست کار خاصی انجام دهید. همین که او را به دلیل اصرار بر گناه و تحریک شما به گناه، بخشیده اید، خوب است. می توانید توسلاتی را به نیت ایشان داشته باشید تا شاید مورد عنایت اولیای الهی قرار گیرد . پس از این، دیگر به او فکر نکنید و به زندگی خداپسندانه خود بپردازید . تصمیم بگیرید که برای همسر آینده خود، زنی شایسته باشید.