سلام نمازهای نافله و وترهرکدام چندرکعتند طریقه خواندنشان چگونه است

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
نافله های شبانه روزی عبارت اند از:
1 - نافله نماز صبح، دو رکعت، قبل از نماز صبح؛ وقت نافله صبح تا زمانی است که سرخی طرف مشرق آشکار شود.
2 - نافله نماز ظهر، هشت رکعت،(چهارتا دو رکعتی) قبل از نماز ظهر، پایان وقت نافله ظهر رسیدن سایه شاخص به دو قدم یعنی دو هفتم قد یک انسان است(حدود یک ساعت بعد از اذان ظهر.)
3 - نافله نماز عصر، هشت رکعت،(چهارتا دو رکعتی) قبل از نماز عصر؛ وقت آن پس از فریضه ظهر تا هنگام رسیدن سایه به چهار قدم (چهار هفتم قد یک انسان ) است.(حدود 5/2 ساعت بعد از اذان ظهر )
4 - نافله نماز مغرب،چهار رکعت(دو تا دو رکعتی)،بعد از نماز مغرب؛ وقت نافله مغرب پس از فراغت از نماز مغرب است تا وقتی که سرخی طرف مغرب برطرف شود .
5 - نافله نماز عشا، دو رکعت نشسته، بعد از نماز عشا؛ و وقتش تا نیمه شب ادامه دارد.
6 - نافله شب،یازده رکعت،پیش از اذان صبح، که هشت رکعت آن‏(چهارتا دو رکعتی)«نافله شب‏»نام دارد. دو رکعتش به نام‏«شفع‏»،و یک رکعت دیگرش‏ به نام‏«وتر»است. وقت نماز شب پس از نیمه شب تا سپیده صبح است.(1)
در نماز وتر بعد از خواندن سوره حمد، (بهتر است) 3 مرتبه سوره قل هو الله احد و یک مرتبه قل اعوذ برب الناس و یک مرتبه قل اعوذ برب الفلق خوانده می‏شود، سپس دست به قنوت برداشته می‌شود. در قنوت 40 مؤمن یا مؤمنه را دعا کنید . بعد 70 مرتبه استغفر الله ربی و اتوب الیه می‏گویید . سپس 300 مرتبه العفو العفو گفته می‏شود، بعد رکوع و سجده‏ها و تشهد و سلام را به جا می‏آورید. وقت نماز شب از نیمه شب است تا اذان صبح.(2)
در ارتباط های بعدی نام مرجع خود را ذکر کنید.
پی‌نوشت‌ها:
1 . توضیح المسایل مراجع ، مسئله 768 تا 774 .
2. تحریرالوسیله، ج 1، ص 136.