سلام علیکم
مرجع تقلید ایت الله سیستانی

1- اگر دستشویی رفتی فقط عالت مدانه را شوستی و طهارت نگرفت ان به خاطر این که مدفوع خارج نشده حکم جیست

2-با همسر نزدیکی کردی ایا لباسی که به تن داشتی به خاطر عرق کردن نجس است یا خیر ؟
و بعد از نزدیکی علت را شستی و ایا لباسی که به عالت بخورد نجس است

پرسش: مذهبی
شرح : سلام علیکم مرجع تقلید ایت الله سیستانی 1- اگر دستشویی رفتی فقط عالت مدانه را شوستی و طهارت نگرفت آن به خاطر این که مدفوع خارج نشده حکم چیست؟
پاسخ:
پرسشگر گرامی با سلام و تشکر از ارتباطتان با این مرکز
پرسشگر گرامی ، اگر از انسان مدفوع خارج نشود، لازم نیست که مخرج مدفوع شده شود و تنها شستن آلت کافی است. (1)
پی نوشت :
1. سئوال تلفنی از دفتر آیت الله سیستانی . (7836565-0251) .

پرسش: همسر نزدیکی کردی آیا لباسی که به تن داشتی به خاطر عرق کردن نجس است یا خیر ؟ و بعد از نزدیکی علت را شستی و ایا لباسی که به عالت بخورد نجس است ؟
پاسخ:
پرسشگر گرامی ، عرقی که در حال نزدیکی به وجود می آید، نجس نیست؛ بنا بر این لازم نیست که لباس شسته شود.
اگر منی به لباس انسان برخورد کند و رطوبت منی به لباس سرایت کند، لباس نجس می شود و باید شسته شود؛ اما اگر منی به لباس نخورد و یا این که سرایت نکند، لباس نجس نمی شود. و نیز بعد از شستن آلت , آلت پاک می شود و جایی را نجس نمی کند. (1)
پی نوشت :
1. آیت الله سیستانی ، توضیح المسائل ، م 119 .