با سلام و عرض ادب خدمت شما استاد عزیز. جوانی هستم 32 ساله و حود 2 سال است که عقد کردهام. عرض به خدمت شما که حدود 5 سال پیش من رابطه جنسی در حد خیلی کم با یکی از اقوام داشتم و در حال حاضر احساس می کنم باید از ایشون حلالیت بگیرم. ما اصلا قدرت چنین کاری رو ندارم که زنگ بزنم . ایا روش دیگری است برای گرفتن استخفار و حلالیت .از جهتی از زمانی که من عقد کردم و ایشون فهمیدن احساس میکنم روال زندگیم خیلی سست شده و برکت از زندگیم رخت بسته .ممنون میشوم که منو کمک کنید و راه خوب و پسندیده ای رو نشون من بدهید .
با نهایت تشکر از شما

با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز .
فقط در برابر خداوند توبه كنيد . از اين موضوع با هيچ كسي چيزي نگوئيد . حلاليت هم از كسي طلب نكنيد.
رابطه جنسي در هر مرتبه اي كه باشد ،با نامحرم حرام و گناه است . حق الناس حساب نمي شود بلكه حق الله مي باشد . بايد از خداوند طلب بخشش نمايد .
طلب كردن حلاليت از كسي كه با او رابطه جنسي داشته ايد، شرعا لازم نيست . در صورتي كه طلب حلاليت سبب فتنه گردد و يا مفسده اي ديگري پيدا كند ،جايز نيست.
از گناهي كه مرتكب شده ايد ،در برابر خداوند با حضور قلب استغفار و توبه كنيد . از خداوند بخواهيد گناه شما را ببخشد . تصميم بگيريد ديگر مرتكب گناه نشويد. خداوند گناه شما را مي بخشد .براي كسي كه با او ارتباط جنسي داشته ايد، هم استغفار كنيد . در حق او نيز دعا كنيد .رابطه خود را با خدا سالم نگهداريد، ان شاء الله مشكلات هم برطرف مي شود.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت:
1.سؤال از دفتر آيت الله خامنه اي.