با سلام و عرض تبريک فرا رسيدن سال نو و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
مقام معظم رهبری آیت الله خامنه ای رساله توضيح المسائل ندارند.
اما مسائلي كه از ايشان پرسيده شده است ، به صورت رساله استفتاآت چاپ كرده اند. اين كتاب را مي توانيد از كتابفروشي هاي مذهبي تهيه بفرماييد.
اگر مسئله ای پیش آمد، از آن پیدا کنید . اگر آن مسئله در استفتاآت نباشد، به رساله حضرت امام عمل کنید . اگر در هیچ کدام نبود ،از دفتر ایشان (با شماره تلفن 7746666)سوال کنید.