با سلام. مدتی است که بخت با من یار نیست و باوجود تلاش ودرخواست از خدا روال زندگی ام همچنان بی تغیر می ماند ومن از این در جا زدن عذاب میکشم.مثلا برای ادامه تحصیل وپیدا کردن کار در چند آزمون شرکت کردم که در تمام آنها شکست خوردم
راستش به خدا ایمان دارم ومطمئنم کمکم میکنه اما قبل از هر کدام از این آزمون ها به دلم می افتاد که موفق نمی شوم...
الان من همه آنچه را که به دست آورده بودم از دست داده ام .من روزی شاگرد اول دانشگاه بودم .موقعیت خوبی در بین دیگران داشتم اماالان با گذشت سه سال تمام اون فرصت ها را ازدست داده ام .همه منو تحقیر می کنند.معتقدا موفقیت قبل شانسی بوده اما من معتقدم این اوضال فقط یه آزمون الهی یا به عبارتی بدشانسیه.
نمی خوام شکست بخورم.تصمیم گرفته ام امسال آنقدر تلاش کنم که حتما وبه بهترین صورت موفق شوم.می خوام ارادم تقویت بشه که نه به شکست های گذشته فکر کنم ونه نظر دیگران منو تحت تاثیر قرار بده.خواهش می کنم راهنمایی ام کنید.باتشکر

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
ایمان استوار شما را که حتی در ناکامی ها قدرتمند بر جای خود ایستاده ، تبریک می گوییم . همان طور که گفته اید ، معنا ندارد که خدای مهربان بنده خوبی مثل شما را یاری نکند . او همه بندگانش را دوست دارد و می خواهد که آن ها را یاری کند ؛ البته لازمه این کار ، خواست و توجه خود فرد است که شما هم بحمدالله این ویژگی را دارید.
حرفی که آن ها زده اند ، نادرست و غیر واقعی است ؛ زیرا شاگرد اول دانشگاه بودن نمی تواند اتفاقی باشد.
اما اینکه چرا در چند آزمون تحصیلی و شغلی بعدی موفق نشده اید ، علاوه بر دلایل خاص آن که از آن ها سخن می گوییم ، آزمایشی برای شما بوده که آیا در ناکامی ها هم خدا را دوست دارید یا اینکه با اولین ناکامی ، دست از خدا بر می دارید یا حتی به او اعتراض می کنید؟
فایده دیگری که این قضیه برای شما داشته ، قوی ساختن شما است که خود یکی از ابعاد کمالی انسان است ؛ افرادی که همیشه بهرمندند ، افرادی ضعیفند و با کوچک ترین مشکل از پا می افتند و پژمرده و افسرده می شوند.
انسان وقتی بی مشکل است و همه چیز طبق خواست اوست،غرور پیدا می کند و فخر می فروشد و آزار می رساند و از خدا دور می شود. خدا دوست ندارد دوستانش چنین باشند و از او دور شوند . مشکلاتی می دهد تا آنان را متوجه خود سازد و آنان را بسازد و صفای باطن به آن ها عطا فرماید . هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیش ترش می دهند
عنایت خدا برای ساختن بندگانی که آنان را دوست دارد ، یک طرف سکه است و طرف دیگر آن ، وضعیت و رفتار و حالات و افکار ماست که در چگونگی رخدادهای زندگی ما تاثیر دارد . باید بررسی کنیم که آیا ناموفق بودن ما در برخی از امور ، ناشی از عوامل خارجی بوده یا از خود ما سرچشمه گرفته ؟
در مورد شما ، شاید به دلیل عوامل خارجی و اجتماعی بوده که محدودیت های شغلی و تحصیلی است و رقابت شدید افراد برای به دست آوردن آن ها یا مثلا اگر فردی پاک نبودید و جلوه گری می کردید و روی خوش و باز نشان می دادید یا آرایش می کردید ، شاید الآن مشغول به کار بودید ، ولی چه کاری ؟ تاریکی و ...
در خیلی از موارد البته خود ما هم به دلیل نگرانی و نداشتن آرامش یا به دلیل هشیاری کم تر یا به سبب منفی گرایی ذهنی یا به دلیل روش های اشتباه یا ... ، نمی توانیم به خواسته های خود که قابل دسترسی است برسیم.
وضعیت خود را دقیقا بررسی کنید و نتیجه آن را برای ما بنویسید. موفق باشید و التماس دعا.