بنده حدود سه سال است كه روزه هاي قرضي ماه مبارك رمضان را نگرفتم و حدود 11 كيلو كمبود وزن دارم و در شرف ازدواجم لطفا به من بگوييد كه اگر صرفا كفاره روزه هايم را بدهم كافي است يا نه حتما با توجه به شرايطم بايد روزه بگيرم ؟
با توجه به سه سال نگرفتن روزه هاي قرضم( به دليل اين كه از نظر جسمي ضعيفم) ، در مورد دادن كفاره ي روزه هايم مرا راهنمايي كنيد.

با سلام و عرض تبريک فرا رسيدن سال نو و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
اگر توان برای گرفتن روزه داشته باشی، دادن کفاره کفایت نمی کند، بلکه باید علاوه بر کفاره تاخیر ،قضای روزه ها را هم بگیری. می توانی در روز های کوتاه به تدریج بگیری.
قضای روزه های ماه مبارک رمضان را اگر تا رمضان بعدی نگیری، برای هر روز باید 750 گرم طعام به فقیر بدهی.
می توانی برای هر روز روزه قضا که تا رمضان بعدی قضا نکرده ای ،پانصد تومان بفرستی به دفتر آیت الله سیستانی و بگویی که بابت کفاره تاخیر روزه است تا آن ها برای فقرا طعام دهند.(1)
تلفن دفتر آیت الله سیستانی:(02517836363)
پی نوشت:
1. آیت الله سیستانی، توضیح المسائل، م 1676.