با سلام و خسته نباشید
من با کسی دوستیه 7 ساله دارم خانواده ای برای تحقیقات قبل از ازدواج به من مراجعه کرده اند ومیخواهند نظر من را درباره ی این دوستم برای دادن دختر بهشان بدانند
سوال من این است از آنجایی که این دوستم چند صفت خلقی فوق العاده بد دارد که ممکن است برای همسرش در آینده مشکلاتی ایجاد کند من باید راستش را به خانواده ی عروس بگوییم یا دروغ؟؟؟؟؟؟؟

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
از جمله موارد جواز غیبت، نُصْح مستشیر است ؛یعنی نصیحت و راهنمایی کسی که از شما مشورت خواسته است. هر گاه مسلمانی با کسی در خصوص معامله یا شناخت شخص دیگری مشورت نماید و طرف مشورت، عیبی از شخص می‌داند که اگر نگوید، ازدواج یا معامله صورت می‌گیرد و مسلمان به ضرر می‌افتد، یا این که امری محقق می‌شود که مشورت کننده لطمه جبران ناپذیری می‌بیند، ذکر عیب مانعی ندارد. (1) بنابراین در صورتی که از شما در مورد ازدواج از ایشان سوال کردند، اگر واقعیت هایی که می دانی بگویی ،حرام نیست و اشکالی ندارد .

پی‌نوشت‌:
1. سؤال تلفنی از دفتر آیت الله خامنه ای (7746666-0251).