سلام

من چند سال مبتلا به عمل شنیع استمنا بودم تا اینکه به خواست خداوند از خواب غفلت و جهالت بیدار شدم و توبه کردم حالا دو تا سوال دارم 1-با توجه به اینکه من کاملا جاهل به عمل استمنا ّ،حرام وگناه بودن ان و انجام غسل و اینکه اصلا جنب می شدم یا نه تکلیف نمازها و روزه هایی که گرفتم چیست.مقلد امام خمینی ومقام معظم رهبری

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
در صورتی که در اثر استمنا منی از انسان خارج شود، انسان جنب می شود و باید غسل کند.
همه نمازهایی که بدون غسل خوانده اید، باید قضا کنید.
در مورد روزه ها باید بگوییم که:
در صورتی که جاهل به اصل جنابت و غسل آن بودید، روزه های شما صحیح است؛ یعنی اصلا نمی دانستید که جنب هستید. فقط قضای آن روزی که در حال روزه جنب شده اید؛ یعنی در روز استمنا کرده اید، واجب است. بنابراین، اگر در شب ماه رمضان استمنا کرده باشی، ولی ندانی که با این کار جنابت حاصل می شود و ندانی که غسل لازم دارد، بدون اطلاع از حکم شرعی روزه گرفته اید، روزه صحیح است و قضا ندارد. (1)
در صورت شک در تعداد نمازها و روزه های قضا شده می توانید مقداری که یقین دارید قضا شده، انجام دهید و بیش تر از آن لازم نیست .(2)
برای آن که قضا کردن نماز ها موجب مشقت نشود و فشار بر شما نیاید و از اصل کار هم به کلی منصرف نشوید، راه آسان، قضا کردن تدریجی است؛ یعنی می‌توانید با هر نماز واجب، یک نماز قضا بخوانید؛ مثلا با نماز صبح یک نماز صبح را قضا کنید، با نماز ظهر و عصر، نمازقضای ظهر و عصر را به جا آورید و همچنین با نماز مغرب و عشا مثل همان را قضا کنید. در صورتی که در ایام تعطیلی وقت بیش تری داشته باشید، در یک روز چند شبانه روز نماز قضا کنید. خلاصه هر گاه در طول شبانه روز وقتی پیدا کردی، می توانی قضای نمازها را بخوانی.
در ضمن، می توان مستحبات نماز مانند اذان و اقامه، و قنوت نمازها را نخوانید. فقط واجبات را به جا آورید تا زودتر قضای نمازها تمام شود.
تمام این احکامی که ذکر شد، در صورتی است که در اثر استمنا از شما منی خارج شده باشد؛ ولی اگر منی خارج نشده باشد، نماز و روزه شما صحیح است و قضا ندارد.
توضیح این که:
اگر زن بر اثر تحریک های جنسی به قدری تحریک شود که به اوج لذت و شهوت جنسی برسد و در آن حال، مایعی از او خارج شود، جنب می شود.
زن اگر یقین به خارج شدن منی پیدا کند، جنب می شود. اگر یقین پیدا نکند، جنب نمی شود. بنابراین، مواقعی که زن بر اثر تحریک های شهوانی مقداری لذت می برد و در آن حال، رطوبتی از او خارج می شود، چون به اوج شهوت نرسیده، جنب نمی شود. رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمی کند. (3)
اوج لذت و شهوت، به حالتي گفته مي شود که در آن حال، معمولا انسان از خود بي خود مي شود و لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. بعد از تمام شدن آن حال، انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند، حالت شهوتش تمام شده و بدنش سست مي شود و حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت، ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد، ولي وقتي غذا خورد و سير شد، ديگر ميل به غذا ندارد.

پی نوشت ها:
1. آیت الله خامنه ای، رساله اجوبة استفتائات، چاپ جدید، س 195 و 817.
2. همان، س 819.
3. همان، س 171.