مثلا همسرم در روز اربعین از من درخواست کرد و من جواب منفی دادم ولی او در جواب گفت اگر من به گناه افتادم آن بیشتر گناه دارد یا این

در روز اربعین و در شب ها و روز های عزا، نزدیکی با همسر اشکال ندارد. اگر شوهر بخواهد، باید جواب مثبت بدهی و اگر بدون عذر شرعی مانند حال حیض که نزدیکی از جلو حرام است، به شوهرت جواب منفی بدهی، گناهکار محسوب می شوی. (1)
پی نوشت:
1.آیت الله فاضل لنکرانی، توضیح المسائل، م 2532.