اگر قبل از خواب و در رختخواب در جهتی غیر از قبله و بدن وضو دعایی مثل معراج یا زیارتی مثل عاشورا بخواند اشکال دارد یا نه

با سلام و آرزوی قبولی عزاداری شما در اين ماه و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز

هنگام خواندن دعاها، رو به قبله و با وضو بودن شرط نیست و واجب نمی باشد؛ همچنان که رو به قبله و با وضو خوابیدن هم واجب نیست. البته رو به قبله و با وضو بودن، خوب و مستحب است؛ اما واجب نیست و شما می توانید بدون وضو و بدون اين كه رو به قبله باشيد، هر دعایی را كه خواستید، بخوانید.
برای لمس و دست زدن به نوشته قرآن، وضو واجب است؛ اما برای خواندن آن، وضو لازم نیست.