من با کوچکترین حرف عاشقانه همسرم و یا وقتی دستم رو تو دستش میذاره تجریک میشم،آیا باید هردفعه غسل کنم؟اگر نیاز به غسل است روزانه برای هر وعده نماز باید غسل کنم

با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز.
اگر زن بر اثر تحریک های جنسی به قدری تحریک شود که به اوج لذت و شهوت جنسی یعنی حالت ارگاسم و رعشه جنسی برسد و در آن حال مایعی از او خارج شود ، جنب می شود. اگر به اوج لذت نرسد و مایع خارج شود ویا به اوج لذت برسد ، ولی مایعی خارج نشود و یا شک کند که مایعی خارج شد یا نه ،جنب نمی شود و غسل لازم نیست.
معمولا زن ها زمانی که به اوج شهوت برسند،دچار انزال می شوند . دراین حالت مایعی مذکور نجس است و غسل واجب می شود، لیکن بنابر احتیاط واجب اگر زن به اوج لذت هم نرسد ،ولی آب زیادی در هنگام تحریک شدن و بازی با شوهر خارج شود، نظیر آن چه در حال ارضای کامل خارج می شود ، به احتیاط واجب نجس است و غسل لازم است.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله سیستانی، توضیح المسائل، مسأله 345.