ایا زن و مرد متاهل میتوانند به راحتی در فضای مجازی با هم دوست باشند و حتی با دوربین از دیدن همدیگر لذت ببرند؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اين گونه ارتباط ها ولذت بردن ها بين زن وشوهر جايز است. فرقي بين فضاي مجازي و حقيقي نيست، ولي براي نامحرم جايز نيست.(1)
پي نوشت :
1. امام خميني ، تحرير الوسيله ، ص 242 .