به نام خدا با سلام و احترام مادرم حدود سی سال پیش گردنبند طلایی را پیدا کرد و آنرا برداشت،یک زنجیر و پلا ک سایز متوسط بود،الان متوجه شده که مشکل شرعی داشته،حال چقدر باید بابت آن به نیت صاحبش صدقه بدهیم؟به نرخ الان یا به نرخ گذشته؟در ضمن در حال حاضر این گردنبند را نداریم.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
بايد به قيمت امروز به نيت صاحبش به فقيري كه سيد نباشد صدقه بدهيد .(1)
پي نوشت:
1 . آيت الله فاضل جامع المسايل ج 2 س 1185 .