با سلام از سایت خوبتان 1-اکثر وقت ها که صبح از خواب پا می شوم می بینم یه نقطه سفیدی هست . ایا باید غسل بدم؟ 2-اگه در دست من( منی) باشد و بعد دستهایم را بشویم.وبعد دست به هر چیز بزنم آن چیز نجس می شود؟

پرسش: فقهه شرح : 1-اکثر وقت ها که صبح از خواب پا مي شوم مي بينم يه نقطه سفيدي هست . بايد غسل بدم؟
پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که يقين داشته باشيد.آنچه از شما خارج شده ،مني است ،غسل واجب مي شود.
اگر انسان خواب شهواني ببيند و احساس کند مني از او خارج شده، بايد بعد از بيدار شدن بررسي کند. اگر علامت مني را در لباسش ديد و يقين پيدا کرد به خارج شدن مني، محتلم شده است و بايد غسل کند. اگر بعد از بررسي يقين به خروج مني درخواب پيدا نکرد ،غسل لازم نيست .خروج مني همراه با شهوت و جستن و سست شدن بدن مي باشد. (1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت :
1.آيه الله خامنه اي، استفتائات ، س180 .

پرسش: اگه در دست من( مني) باشد و بعد دست هايم را بشويم. و بعد دست به هر چي بزنم آن چيز نجس مي شود؟ پاسخ :
پاسخ:
در صورتي که دست هاي تان را بشوييد ،پاک مي شود و چيزي را نجس نمي کند .