کسی که بر روی صندلی نماز می خواند قرار نگرفتن انگشت شصت پا و زانو بر روی زمین چه حکمی دارد ؟ در قرائت تسبیحات حضرت زهرا {س} حرف آخر اذکار را باید به حالت وقف بخوانیم یا حرکت دار {{ الحمدلله با ه ساکن یا ه کسره دار }} ؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که نتواند نماز و سجده را به صورت معمولي انجام بدهد اشکال ندارد .(1)
پي نوشت :
1. آيه الله مکارم ، مناسک ، م1363 .