چادر نمازم ضخیم است اما با این وجود با لباس آستین کوتاه باز هم دست ها کمی دیده می شود. مجبورم دولا سرم کنم که خیلی گرمم می شود ایا واقعاً این کار لازم است؟

پاسخ:

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز :
وقتي چادر ضخيم است، دولايه كردن ضرورتي ندارد.
اگر مو پيدا نباشد، فقط سايه مو پيدا باشد و نيز دست و رنگ دست پيدا نباشد، براي نماز اشکال ندارد. به اين صورت که اگر چادر را روي دست بگذاريد، به قدري نازک نباشد که رنگ پوست دست معلوم باشد. (1)
پي­نوشت :
1.سؤال تلفني ، از دفتر آيت الله مکارم شيرازي.