کسی که جنب شده باشد و به قصد اینکه قبل از سحر از خواب بر می خیزد و غسل می کند، شب می خوابد ولی نا خواسته بعد از اذان بیدار می شود و غسل می کند. آیا روزه آن روز صحیح است و اگر باطل است آیا حکم به عمد باطل شدن را دارد؟لطفاً راهنمایی کنید با تشکر.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در فرض سؤال که خواب اول است، روزه اش صحيح است .(1)
پي نوشت:
1 . آيت الله خامنه اي، رساله اجوبه الاستفتاات، س 778 .