کسی که کلیه اش سنگ ساز باشد و دکترِمتخصص او را از روزه منع کند، تکلیفش چیست؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
اگر دکتر متخصص بگويد روزه براي تو ضرر دارد و از گفته دکتر ترس ضرر برايت پيدا شود، يعني بترسي که اگر روزه بگيري، برايت ضرر داشته باشد، نبايد روزه بگيري. يعني در اين صورت روزه گرفتن براي شما جايز نيست و اگر بگيري، روزه باطل است.(1)

پي نوشت:
1. امام خميني,استفتائات,ج1,س40از احکام روزه.