پرسش: من دانشجو یی هستم که فاصله خانه تا دانشگاهم حدودا 50 کیلومتر می باشد. با توجه به اینکه 3روز در هفته کلاس دارم می خواستم بپرسم آیا نماز های من شکسته است یا خیر و اینکه روزه هایم چه حکمی دارد؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
به فتواي آيت الله سيستاني اگر در هرهفته سه روز رفت وآمد داشته باشيد ،نمازتان تمام و روزه ها صحيح است.(1)
پي‌نوشت‌:
1.سؤال تلفني از دفتر آيت الله سيستاني.