پاسخ ارائه شده به سؤالِ یک پرسشگر با مشخصات خاص است. در صورتی که سؤال یا ابهامی برای شما ایجاد شده از طریق درگاه های پاسخگویی پیگیری فرمائید.

یکی از اقواممان که خودشان را خیلی با خدا می دانند اما به راحتی در مجالس لهوی شرکت می کنند و تا حتی در رقص کردن نیز جزئی از رقاصان هستند خواب هایی می بینند که به طور مثال برای اقوام و اطرافیان اتفاق می افتد یا زیاد خواب هایی می بینند که به گفته خودشان خواب امامان است(شخصا تعریف چند خوابشان را شنیده و باعث تعجب و بعضی وقتها قاطی کردن که چطور با انجام فعل حرام اینطور خوابهایی می بینند)در ضمن با گروهی در ارتباطند که به محلشان رزمگاه کمندوی ایرانی گفته می شود که پایین یکی از کات های عضویتشان نام عبدالحمید باقریان نوشته شده بود اگر این نام را در اینترنت جستجو کنید مواردی را خواهید یافت و بالای این کارت نوشته بود وزارت کشور ومدعی هستند که این گروه با امام زمان در ارتباطند و فعلا در حال انجام ورزشهای رزمی و آماده شدن برای ظهور هستند(و خیلی مسائل و گفته ها و خواب های تعجب آور) لطفا به جز توضیح در مورد شخصی که در ابتدا گفته شد در مورد این گروه نیز تحقیقی به عمل بیاورید متشکرم.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
هنگام فوت آخرين نايب امام زمان علي بن محمد سمري در زمان غيبت صغري توقيع شريفي از جانب امام (ع)صادر شده است. امام در اين توقيع مي‏فرمايد: با از دنيا رفتن تو اي علي بن محمد سمري، نيابت خاصه تمام شد و غيبت كبري آغاز شد و ديگر بعد از اين اگر كسي بگويد من حضرت را مي‏بينم و با او مرتبط هستم و نيابت خاصه از جانب حضرت دارم، دروغ‏گو است.
به متن توقيع و قرائن آن دقت كنيد: «غيبت طولاني آغاز شده و ظهور نخواهد بود مگر بعد از اذن خداوند... به زودي خواهد آمد كسي كه مدعي مشاهده من باشد ،ولي آگاه باش كسي كه مدعي مشاهده باشد، قبل از خروج سفياني و صيحه ، دروغ‏گو خواهد بود»، (1)
امام(ع) در اين حديث به دو نكته اشاره مي‏كنند:
يك: اخبار از آينده كه پس از من عده‏اي پيدا مي‏شوند و مشاهده و ارتباط با من را ادعا مي‏كنند .
دوم : دروغ‏گو بودن مدعي است.
مام(ع) در حديث دو تعبير دارد:
1- ادعا،
2- مشاهده.
كسي را كه ادعاي مشاهده نمايد، كاذب معرفي كرده است.
مشاهده به معناي ديدن امام(ع) و ارتباط با او است . ادعا به معناي اعلان و انتشار و با خبر كردن مردم از مسأله است.
ممكن است كسي با امام(ع) ملاقات داشته باشد ،همان‏گونه كه براي برخي علما نقل مي‏كنند ،ولي آن را ميان مردم بازگو نكرده و در سينه خود پنهان كرده باشد . اطرافيان از قراين و يا در زمان‏هاي بعد متوجه ارتباط او با امام زمان(عج) شوند.مولوي مي گويد :
هر كه را اسرار حق آموختند مهر كردند و دهانش دوختند
عده اي از بزرگان و علما دين همانند شيخ مفيد،مقدس اردبيلي، فيض كاشاني ارتباط ظاهري و ملاقات با امام داشتند . ممكن است انسان با ايماني امام زمان را ببيند اما اگر كسي موفق به ديدار حضرت بشود و ايشان را بشناسد ، نبايد ادعاي ارتباط با امام را داشته باشد و آن ديدار را از روي قرار قبلي به قصد نيابت خاصه حضرت اعلام نمايد. اگر فردي چنين مطلبي را وانمود كرد، مردم موظفند كه او را تكذبب كنند. براي روشن شدن مطلب سخنان برخي از مراجع بزرگوار تقليد را بيان مي كنيم:.
حضرت آيت ا...صافي گلپايگاني مي فر مايد : ادعاي ارتباط خاص با حضرت حجت در زمان غيبت آن بزرگوار دروغ است . شركت درمجالسي كه در آن چنين ادعاها مي شود ،حرام است . مؤمنان بايد بي اساس بودن چنين ادعا را براي مردم بيان كنند كه گمراه نشوند.(2)
آيت ا...فاضل لنكراني مي فرمايد : فعلاً موظف هستيم به تكليف خود در زمان غيبت كه فقهاي عظام براي ما معين مي كنند ،عمل كنيم .كساني كه ادعاي ديدار مي كنند، معمولاً انگيزه هاي مادي و گاهي سياسي دارند. مؤمنان بايد مواظب اين توطئه ها باشند و در دامان افراد سودجو ومغرض نيفتند.(3)
ممكن است انسان با تقوا و مؤمن خالصي با امام عصر ديدار كند (يا ديدار كند و ايشان را نشناسد) اما نمي تواند ديدار و يا سخناني را كه حضرت به ايشان گفتند، به كسي بازگو كند.و گرنه بايد او را تكذيب كرد.
در عصر ما، کساني هستند که از نام و جايگاه والاي امام زمان سوء استفاده کرده، به روش‌هاي گوناگون خود را مرتبط با امام معرفي مي‌کنند! برخي ادعاي ديدن حضرت را مي‌کنند. گروهي مدعي‌اند که حضرت را در خواب ديده و حضرت فلان دستور را داده اما پيروان حضرت بايد آگاه و هوشيار باشند . فريب افراد شياد يا ساده‌لوح را نخورند . بدانند که در عصر غيبت چه وظائفي به عهده دارند .راه نزديکي به خدا و اينکه امام از ما خوشنود گردد چيست؟
بهترين راه براي خوشنودي حضرت، تحصيل تقوا و ورع و پرهيزکاري و انجام واجبات و پرهيز از گناه و معصيت و خدمت خالصانه به بندگان خدا و رفع مشکل از انسان‌هاي گرفتار و تلاش جهت خودسازي و تزکيه نفس و اصلاح جامعه است.
خواب هيچ گونه حجت و دليلي نيست . موجب مزيت و بزرگي نمي‌باشد. افراد اندکي هستند که حضرت را در عالم رؤيا و خواب ببينند. اگر چنين افرادي هم يافت شوند، اين خواب‌ها را نقل نمي‌کنند.
مردم بايد نسبت به امام زمان شناخت بيش تري پيدا کنند، کتاب‌هايي را که توسط دانشمندان بزرگ درباره حضرت نوشته شده، مطالعه کنند .به سخن افرادي که ادعاي خواب و مانند آن را مي‌کنند، ترتيب اثر ندهند.
معيار خوب بودن ، تقوا و انجام اعمال صالح است .اينکه فردي با خصوصياتي که ذکر کرده ايد ،مرتبط با امام زمان باشند ،قطعا نادرست است . چنين افرادي يا بسيار ساده و ياشياد هستند .
هر فرد يا گروهي که مدعي ارتباط با امام زمان باشد ، بايد تکذيب کرد و فريب نخورد . عالماني بزرگ چون آيت الله بهجت ادعاي ار تباط با حضرت نداشتند ، چگونه افراد يا گروه هاي ناشنا خته و غيرمتخصص در معارف اسلامي ، مدعي ارتباط با حضرت مي باشند ؟!
هر کس مدعي ارتباط با حضرت باشد، در هر پست و مقامي که باشد و مجوز از هرکس حتي عالي ترين مقام مملکتي يا مذهبي هم داشته باشد ،بايد او را تکذيب کرد و ازاو دوري جست و او را فريبکار يا شياد به حساب آورد .
براي شناخت و آگاهي بيش تر به کتاب‌هاي «دادگستر جهان» از آيت الله ابراهيم اميني و «مهدي انقلابي بزرگ» از آيت الله مکارم شيرازي، مراجعه نماييد.
پي نوشت ها :
1.بحارالانوار، ج 51، ص360.
2. مسائل جديد،ج3،ص223.
3. جامع مسائل،ج1،ص493.