از سوی مرکز مشاوره حضوری مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد:
به همت مرکز مشاوره حضوری مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی کارگاه تخصصی درمان شناختی رفتاری اختلال‌های اضطرابی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی این کارگاه یک روزه با حضور دكتر مبین صالحی «مدیر گروه روانشناسی دانشگاه طلوع مهر» برگزار شد.

در این کارگاه سرفصل هاي مهم آشنایی با اختلال‌های اضطرابی در کودکان، شیوه‌های آشناسازی کودکان با اضطراب و فنون کاهش اضطراب در کودکان و... به دو صورت حضوری و مجازی ارائه شد.

شرکت کنندگان در این کارگاه ضمن آشنایی عملی با موضوعات مهم روانشناسی، در اولویت جذب به عنوان کارشناس پاسخگو در گروه مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی قرار خواهند گرفت.