وظیفه برای غسل شرعی اموات کرونایی چیست؟

با توجه به خطر بسیار بالای ویروس کرونا وظیفه برای غسل شرعی اموات کرونایی چیست؟شستشوی با آب ممکن است آلودگی بیشتر افراد و جامعه را در پی داشته باشد.

پاسخ: در صورتیکه با حفظ رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل محافظتی پزشکی مانع ابتلا و آلودگی بیشتر افراد شود، باید غسل و سایر واجبات انجام شود، و در صورت عدم امکان غسل، تیمم بدل از غسل داده شود.