از سوی مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد:
برنامه زنده با موضوع کاهل نمازی فرزندان توسط حجت الاسلام والمسلمین پورمدنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای حجت الاسلام والمسلمین پورمدنی «کارشناس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» به صورت زنده به موضوع کاهل نمازی فرزندان پرداخت و سؤالات و جواب‏های پیرامون آن را به صورت زنده پاسخ داد.

این برنامه زنده به صورت پخش همزمان در اینستاگرام، آپارات، ایتا و سامانه پاسخگو برگزار شد و تا پایان ماه مبارک نیز برنامه هایی با توجه به سؤالات پرتکرار به صورت زنده در ساعت 22 شب برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است اطلاع رسانی این برنامه های زنده در سامانه های ارتباطی مرکز (سایت پاسخگو، پیام رسان ها و سامانه پاسخگو) صورت می گیرد و علاقمندان می توانند با شرکت در این برنامه به صورت همزمان سؤالات خود را ارسال نمایند.