آيا زياد سيخ شدن آلت تناسلي بر بدن ضرر ميگذارد؟

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پرسشگر گرامي، اريكشن و يا همان نعوذ آلت تناسلي بصورت نرمال با توجه به مقطع سني شما بخودي خود اشكالي ايجاد نمي كند و واكنش طبيعي بدن است. اما چيزي كه مشكل ساز است مقدماتي است كه منجر به اين امر مي شود؛ يعني در صورتي كه با ديدن عكس وصحنه هاي محرك و يا فكر كردن در اين زمينه ها آلت تناسلي بلند مي شود، بايد سعي در ترك اين امور كنيد؛ اما چنانچه اين امور نباشد و باز هم نعوذ ( بلند شدن آلت) صورت بگيرد، طبيعي است و اشكال ندارد.
موفق باشید.