مشاوره و روانشناسی

از سوی مرکز مشاوره حضوری مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد:
به همت مرکز مشاوره حضوری مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی کارگاه تخصصی درمان شناختی رفتاری اختلال‌های اضطرابی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی این کارگاه یک روزه با حضور دكتر مبین صالحی «مدیر گروه روانشناسی دانشگاه طلوع مهر» برگزار شد.

در این کارگاه سرفصل هاي مهم آشنایی با اختلال‌های اضطرابی در کودکان، شیوه‌های آشناسازی کودکان با اضطراب و فنون کاهش اضطراب در کودکان و... به دو صورت حضوری و مجازی ارائه شد.

شرکت کنندگان در این کارگاه ضمن آشنایی عملی با موضوعات مهم روانشناسی، در اولویت جذب به عنوان کارشناس پاسخگو در گروه مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی قرار خواهند گرفت.

از سوی گروه علمی مشاوره و روانشانسی مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد:
به همت مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی دوره مقدماتی کارگاه تخصصی آسيب شناسي ويژه دانشجويان رشته هاي روانشناسي و مشاوره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی این کارگاه یک روزه با حضور دكتر حمزه عبدي «مدیر گروه روانشناسی دارالحدیث» برگزار شد.

در این کارگاه سرفصل هاي مهم بررسي آسيب هاي رشدي عصبي، آسيب شناسي اختلالات سايكوتيك و آسيب شناسي اختلالات خلقي اضطرابي بصورت حضوری و مجازی ارائه شد.

شرکت کنندگان در این کارگاه ضمن آشنایی عملی با موضوعات مهم روانشناسی، نفرات برتر در اولویت جذب به عنوان کارشناس پاسخگو در گروه مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی قرار خواهند گرفت.

از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
در این کارگاه یک روزه ویژه طلاب و دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی مباحث مربوط به آسیب شناسی کودک و نوجوان مطرح گردید.
کارگاه روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، ابوذر اسدالله پور «مسئول برگزاری دوره» با اعلام این خبر افزود: این کارگاه یک روزه طی 8 جلسه دکتر مبین صالحی به بیان مسائل کودکان آسیب دیده ،ارزیابی و درمان پرداخت.

آشنایی با اختلال PTSD در کودکان، سوءاستفاده جنسی، سوگ و داغدیدگی، بازی ‌درمانی و درمان شناختی از اهم سرفصل های مطرح شده در این کارگاه بود.

گفتنی است که این کارگاه ها از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگوی به طور پیوسته با هدف بهره مندی از تکنیک های مشاوره در دوره های کوتاه مدت در حال برگزاری است و شرکت کنندگان با احراز شرایط اولویت جذب در قسمت مشاوره تلفنی و آنلاین مرکز ملی پاسخگویی را خواهند داشت.

از سوی بخش پشتیبانی علمی مرکز برگزار شد:
مباحث علمی این جلسه با محوریت آخرین ویراست کتاب «خلاصه روان‌پزشکی کاپلان و سادوک بر اساس DSM-5»، تالیف سادوک، سادوک و روئیز، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، استاد محمود اصفهانیان «مدرس دانشگاه و کارشناس پاسخگوی مرکز ملی پاسخگویی» در این جلسه به ارائه مبحث اختلال وسواسی – جبری طبق کتاب روان پزشکی کاپلان و سادوک پرداخت.

استاد اصفهانیان در این جلسه ملاک‌های تشخیصی، شیوع و سیر اختلال، ویژگی‌های بالینی، الگوی علایم وسواس‌های فکری و عملی، بیماری‌های همراه و سبب‌شناسی اختلال وسواسی – جبری و کاربرد آن در مشاوره را ارائه داد.

این جلسه در که قالب جلسات «سه‌شنبه‌های روان‌شناسی» و توسط «کارگروه تخصصی اختلالات» گروه روان‌شناسی و مشاوره مرکز ملی برگزار گردید، به ‌صورت ثابت هفتگی و ماهیانه به ‌منظور ارتقاء علمی کارشناسان گروه روان‌شناسی و مشاوره مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار می‌شوند. از ویژگی‌های مهم این جلسات می‌توان به اتقان علمی و روزآمدی مباحث اشاره کرد که برای نیل به این منظور از آخرین ویراست کتاب «خلاصه روان‌پزشکی کاپلان و سادوک بر اساس DSM-5»، تالیف سادوک، سادوک و روئیز، استفاده می‌شود. کتاب مذکور یکی از کتب مرجع و متداول در مباحث آسیب‌شناسی روانی در مجامع دانشگاهی است.

شایان ذکر است نشست‏ها و جلسات علمی در بخش‏ پشتیبانی علمی مرکز در گروه های قرآن و حدیث، احکام، اخلاق، مشاوره، کلام و تاریخ، با رویکرد پاسخگویی به طور پیوسته با حضور اساتید مبرز برگزار می‏شود.

توسط گروه علمی مشاوره مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
در این کارگاه یک روزه ویژه طلاب و دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی مباحث مربوط به آسیب شناسی کودک و نوجوان مطرح گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، ابوذر اسدالله پور «مسئول برگزاری دوره» با اعلام این خبر افزود: در این کارگاه یک روزه طی 8  ساعت دکتر مبین صالحی به بیان آسیب شناسی روانی کودک و نوجوان پرداخت.

آشنایی با اختلال های رایج در کودکی، اختلال های اضطرابی و افسردگی کودک، شناخت بیش فعالی و اختلالات یادگیری، اختلال های ارتباطی و حرکتی کودک، تشخیص افتراقی اختلال های کودکی از اهم سرفصل های مطرح شده در این کارگاه بود.

گفتنی است که این کارگاه ها از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگوی به طور پیوسته با هدف بهره مندی از تکنیک های مشاوره در دوره های کوتاه مدت در حال برگزاری است و شرکت کنندگان با احراز شرایط اولویت جذب در قسمت مشاوره تلفنی و آنلاین مرکز ملی پاسخگویی را خواهند داشت.

توسط گروه علمی مشاوره مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
در این کارگاه دو روزه ویژه طلاب و دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی شیوه های تغییر رفتار با رویکرد رفتار درمانی بعنوان مقدمه ای برای درمان شناختی رفتاری مطرح گر

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این کارگاه دو روزه طی 16 ساعت دکتر حمزه عبدی «مدیر علمی بخش مشاوره و مسئول بخش مشاوره حضوری مرکز ملی پاسخگویی» به بیان شیوه های تغییر رفتار با رویکرد رفتار درمانی به صورت کارگاهی پرداخت.

مبانی تغییر رفتار و مبانی نظری رفتار درمانی، شیوه های افزایش رفتار مطلوب و کاهش رفتار نامطلوب (استفاده از خاموشی و تقویت افتراقی برای کاهش رفتارهای مشکل آفرین)، شیوه های آموزش مهارت های رفتاری (الگودهی، آموزش، تمرین و پسخوراند)، درمان های بیزاری آور (شرطی سازی بی زاری آور ، حساسیت سازی)، شیوه های کاهش ترس و اضطراب، مدیریت خود و تغییر رفتار شناختی از اهم سرفصل های مطرح شده در این کارگاه بود.

شایان ذکر است که این کارگاه ها از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگوی به طور پیوسته با هدف بهره مندی از تکنیک های مشاوره در دوره های کوتاه مدت در حال برگزاری است و شرکت کنندگان با احراز شرایط، اولویت جذب در قسمت مشاوره تلفنی و آنلاین(برخط) مرکز ملی پاسخگویی را خواهند داشت.

توسط گروه علمی مشاوره مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
در این کارگاه یک روزه ویژه طلاب و دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی آموزش مدیریت رفتاری والدین (PMT). مطرح گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، ابوذر اسدالله پور «مسئول برگزاری دوره» با اعلام این خبر افزود: در این کارگاه یک روزه دکتر مبین صالحی، تکنیک های آموزشی برای کودکان 3 تا 11 سال را مطرح کرد.

وی با بیان چهار سبک ورود به مباحث فرزندپروی که شامل نگاه های تحولی، تربیتی، مرضی جامع نگر به بیان اصول کار با والدین پرداخت و افزود: در این زمینه پنج اصل مطرح است که شامل اصل موفقیت، رعایت ترتیب مهارت ها، حمایت و تشویق، ارائه مثال و تمرین می باشد.

در این کارگاه همچنین روش های شکل دهی و اصلاح رفتار کودکان و روش های کاهش رفتار نامطلوب مطرح شد و در نهایت با رویکرد کارگاهی این روش ها بررسی شد.

شایان ذکر است که این کارگاه ها از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگوی به طور پیوسته با هدف بهره مندی از تکنیک های مشاوره در دوره های کوتاه مدت در حال برگزاری است و شرکت کنندگان با احراز شرایط اولویت جذب در قسمت مشاوره تلفنی و آنلاین مرکز ملی پاسخگویی را خواهند داشت.

 

توسط بخش مشاوره و ورانشناسی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
ششمین روز دوره تخصصی تربیت مشاور با موضوع آسیب شناسی روانی با ارائه دکتر حمزه عبدی از سوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این دوره سرفصل های آسیب شناسی روانی بر اساس DSM5، ساخت بندی اختلالات روانی، بررسی طبقات اختلالات، بررسی طیف اختلالات افسردگی، بررسی طیف اختلات دو قطبی و بررسی طیف اختلالات وسواس – اجباری از جمله مباحث ارائه شده در این دوره بوده است.

این دوره از برنامه های مصوب قطب های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات می باشد و در دو روز و طی 16 ساعت برگزار می شود و شرکت کنندگان در این دوره دانشجویان و طلاب دانش‌پژوه روانشناسی و مشاوره (مقطع ارشد و ترم پایانی کارشناسی) می باشند.

علاقمندان برای شرکت در این دوره ها می توانند از طریق شماره تماس های 37835555 - 025 و 09112155667 اقدام به ثبت نام نمایند.

ابوذر اسدالله پور ، مسئول اجرایی برگزاری دوره، در پایان اولین دوره تخصصی شش روزه تربیت مشاوره با اعلام ادامه دار بودن این دوره بعد از تعطیلات نوروز افزود: در انتهای این دوره از شرکت کنندگاه آزمون گرفته خواهد شد و با کسب نمره قبولی، از سوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی گواهی پایان دوره تقدیم خواهد شد.

توسط بخش مشاوره و ورانشناسی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
پنجمین روز دوره تخصصی تربیت مشاور با موضوع اصول و فنون مشاوره و مصاحبه بالینی با ارائه دکتر علیرضا فاضلی از سوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این دوره سرفصل های تعریف مشاوره، تفاوت مشاوره و روان درمانی، مولفه های دخیل در تیین مشاوره، اصول و مبانی مشاوره، تکنیک ها و اصول اساسی مشاوره (گوش دادن فعال، همدلی، تمرکز و پیگیری) و تفاوت روان درمانی و مشاوره مطرح و تدریس شد.

از نقاط برجسته این کارگاه تمرین عملی نقش مشاور و مراجع (Roll Play) بود.

این دوره از برنامه های مصوب قطب های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات می باشد و در دو روز و طی 16 ساعت برگزار می شود و شرکت کنندگان در این دوره دانشجویان و طلاب دانش‌پژوه روانشناسی و مشاوره (مقطع ارشد و ترم پایانی کارشناسی) می باشند.

علاقمندان برای شرکت در این دوره ها می توانند از طریق شماره تماس های 37835555 - 025 و 09112155667 اقدام به ثبت نام نمایند.

توسط بخش مشاوره و ورانشناسی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
چهارمین روز دوره تخصصی تربیت مشاور با موضوع آسیب شناسی روانی با ارائه حجت الاسلام دکتر مهدی عباسی از سوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این دوره سرفصل های «ویژگی‌های کلیدی یک اختلال روانی»، «معرفی نظام تشخیصی DSM5 و تفاوت آن با DSM4»، «معرفی طبقه‌بندی اختلالات روانی بر اساس DSM5»، «معرفی اختلالات افسردگی»، «ضوابط و نشانگان افسردگی اساسی»، «ضوابط و نشانگان افسردگی پایدار»، «اختلال‌ بی‌نظمی خلقی ایذایی»، «گزارش مورد در یکی از اختلالات افسردگی»، «صورت‌بندی مشکل در کیس گزارش شده بر اساس فرم مصاحبه بالینی»، «معرفی اختلالات دوقطبی»، «نشانگان مانیا»، «ضوابط و نشانگان دوقطبی نوع 1 و 2»، «گزارش مورد در اختلال دوقطبی نوع 1»، «صورت‌بندی مشکل در کیس گزارش شده بر اساس فرم مصاحبه بالینی»، «معرفی اختلالات دوران رشد و کودکی»، «اختلال لکنت زبان»، «اختلال طیف اتیسم»، «اختلال بیش‌فعالی/نقص توجه»، «معرفی اختلالات اضطرابی»، «فوبیای خاص»، «اختلال‌ اضطراب اجتماعی»، «اختلال وحشتزدگی‌»، «گزارش مورد در یک اختلال اضطرابی»، «صورت‌بندی مشکل در کیس گزارش شده بر اساس فرم مصاحبه بالینی»، «معرفی اختلالات ایذایی، کنترل تکانه و سلوک»، «اختلال نافرمانی مقابله‌ای»، «اختلال انفجاری متناوب»، «اختلال سلوک‌ و تفاوت آن با ضداجتماعی»، «اختلال‌های وسواس-اجباری و مرتبط»، «اختلال وسواس-اجباری‌» و «اختلال‌ بدشکلی بدنی» از جمله مباحث ارائه شده در این دوره بوده است.

این دوره از برنامه های مصوب قطب های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات می باشد و در دو روز و طی 16 ساعت برگزار می شود و شرکت کنندگان در این دوره دانشجویان و طلاب دانش‌پژوه روانشناسی و مشاوره (مقطع ارشد و ترم پایانی کارشناسی) می باشند.

علاقمندان برای شرکت در این دوره ها می توانند از طریق شماره تماس های 37835555 - 025 و 09112155667 اقدام به ثبت نام نمایند.

صفحه‌ها