بسمه تعالی سلام من جوانی 21 ساله هستم. متاسفانه به دلیل عدم اطلاع از زیان های استمنا 7 سال میشود که به طور متوسط سه روز یک بار عمل زشت استمنا را انجام میدادم. اما پس از اطلاع از عوارض آن تصمیم به ترک آن گرفته ام. میخواستم بدانم چقدر احتمال دارد بنده عقیم شده باشم

پاسخ:
استمنا عوارض جسمي و روحي رواني زيادي به دنبال دارد، لذا حتما بايد به دنبال ترك اين كار باشيد، اما به نظر مي رسد كه استمنا موجب عقيم شدن نمي شود، لذا از اين جهت نگراني نداشته باشيد، اما به خاطر ضررهاي ديگر استمنا، و حرام بودن آن از نظر شرعي، تصميم به ترك را حتما اجرايي كنيد. اگر در اين زمينه سوالي داشتيد با ما مكاتبه كنيد.

موفق باشید.